صنعت و معدن

تحلیل بنیادی پاسا: گزارشی جامع از عملکرد

به گزارش سرمایه فردا، با توجه به رشد چشمگیر فروش شرکت پاسا در آذرماه و میانگین سالانه، بررسی تحلیل بنیادی این شرکت می‌تواند دیدگاه جامعی از وضعیت و آینده مالی آن ارائه دهد. در این گزارش، به بررسی دقیق فروش، درصد تقسیم سود، نسبت P/E، و پتانسیل‌ها و ریسک‌های پیش روی پاسا پرداخته‌ایم.
هدف ما ارائه اطلاعاتی است که سرمایه‌گذاران بتوانند تصمیمات بهتری در خصوص خرید و فروش سهام این شرکت بگیرند. با مطالعه این تحلیل بنیادی پاسا، می‌توانید بهترین نواحی تقاضا و تارگت‌های قیمتی سهم را شناسایی کنید و از تغییرات بازار نهایت بهره را ببرید.

فزایش چشمگیر فروش آذرماه و میانگین سالانه فروش آذرماه به ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده است، در حالی که میانگین فروش سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. درصد تقسیم سود این شرکت ۹۰ درصد و میزان صادرات آن ۳۰% می‌باشد. نسبت P/E فوروارد نیز نزدیک به ۶ واحد است.

💸 نسبت P/E فوروارد و درصد تقسیم سود پاسا در مقایسه با میانگین سال جاری، پاسا رشد ۵۸ درصدی و در مقایسه با میانگین سال گذشته، رشد ۷۶ درصدی را تجربه کرده است. همچنین نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۴۸ درصد رشد نشان می‌دهد.

تحلیل بنیادی پاسا از نظر فروش

🚀 رشد قابل توجه فروش نسبت به سال گذشته در بازه ۹ ماهه نخست سال، نسبت به ۹ ماهه سال گذشته رشد ۱۱ درصدی مشاهده شده است. فروش در پاییز تقریباً ۱۱۱ درصد از فروش کل پاییز سال قبل و ۱۴۲ درصد از فروش تابستان سال جاری را پوشش داده است که دلیل این گزارش عالی، افزایش مقدار و نرخ فروش بوده است.

🌍 پتانسیل صادراتی و عدم تأثیر قیمت‌گذاری دستوری پاسا دارای پتانسیل بالایی در فروش صادراتی است و مشمول قیمت‌گذاری دستوری نمی‌باشد. اما افزایش بهای تمام شده کائوچوی طبیعی (وارداتی) و دیگر مواد اولیه داخلی به عنوان ریسک‌های موجود در نظر گرفته شده است.

⚠️ ریسک‌ها: افزایش بهای تمام شده و مواد اولیه امتیاز الگوریتم فاندیشن برای نماد پاسا با گزارش آذرماه عدد ۳۳ بوده که نشان‌دهنده رشد فروش در پاییز ماه جاری همگام با تورم است. برآورد سود سال جاری این شرکت تقریباً بین ۵۶۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان تخمین زده شده است.

📊 امتیاز الگوریتم فاندیشن و برآورد سود سال جاری ناحیه‌ تقاضا برای سهام پاسا در محدوده ۱۵۵۰ تا ۱۵۰۰ تومان قرار دارد و در صورت ادامه روند صعودی، تارگت اول این سهم محدوده ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان خواهد بود.

📉 تحلیل ناحیه تقاضا و تارگت‌های قیمتی آینده حمایت از باین دارد که فعلا قابلیت رشد تا ۳۰ درصد نیز دارد.

نویسنده: فاندیشن، سید قدیر عمادی

 

modir

Recent Posts

رالی صعودی ایران‌خودرو؛ تحلیل شرایط فعلی و یادآوری تجربیات گذشته

تجربه گذشته، به‌ویژه در زمستان ۱۳۹۸، نشان می‌دهد که ایران‌خودرو توانسته بود پس از یک…

18 ساعت ago

افزایش سرمایه با صرف سهام: حفظ ارزش سهام شرکت‌ها

روش صرف سهام در افزایش سرمایه به شرکت‌ها کمک می‌کند که با جذب منابع مالی…

19 ساعت ago

قیمت بنزین و ناترازی‌های اقتصادی؛ مسیر دشوار پیش‌روی اقتصاد ایران

یارانه سنگین ۴۰ هزار تومانی دولت برای هر لیتر قیمت بنزین و ناترازی‌های گسترده در…

1 روز ago

چالش‌های صنایع ایران و راهکارها برای آینده

از صنعت دارو و خودروسازی تا روانکارها، تأثیر قیمت‌گذاری دستوری بر اقتصاد ایران غیرقابل‌انکار است.…

1 روز ago

آیا برنامه هفتم توسعه اقتصاد ایران را شفاف‌تر و رقابت‌پذیرتر کند؟

تورم تولیدکننده صنعتی در پنج سال اخیر ۷۰ درصد جهش داشته است. با برنامه‌ریزی برای…

1 روز ago

بودجه سال ۱۴۰۴: چالش‌ها، ابرتورم و چشم‌انداز اقتصادی ایران

بودجه سال ۱۴۰۴ با رویکردی شفاف و واقعی‌تر نوشته شده است، اما کسری ۳۵۰ همتی،…

1 روز ago