مدیرعامل شرکت توسعه اقتصادی پایدار فراگیر (تافکو) با اشاره به اینکه این شرکت به عنوان زیرمجموعه فولاد خوزستان در زمینه تامین مواد اولیه و تجهیزات فعالی خود را شروع کرده است، گفت: فولاد خوزستان بومی سازی کارخانه آهن اسفنجی را انجام داده و همچنین بومی سازی کاتالیست و سایر قطعات خاص را انجام داده و همین موضوع منجر شده در طراحی و تولید قطعات خاص دانش فنی منحصر فردی داشته باشد.
سعید قاسم زاده با بیان اینکه هم اکنون ضمن بهره مندی از کارکنان با تجربه از ظرفیت جوانان هم استفاده می کند، افزود: هم اکنون همکاری های گسترده ای با شرکت های دانش بنیان دارد و در گام نخست تمرکز ما روی صنعت فولاد است و بعد از آن روی تجاری سازی تجهیزات و… برنامه ریزی خواهیم کرد.
او با تاکید بر اینکه راهبرد ما همکاری دوجانبه با شرکت های دانش بنیان است، تصریح کرد: تافکو در کنار شرکت های دانش بنیان قرار دارد و در مرکز نوآوری از نخبگانی استفاده می کنیم که بتوانیم از ایده های آنها برای حل چالش ها بهره مند شویم.
قاسم زاده با بیان اینکه هنر تافکو تولید بدون کارخانه و استراتژیک است، اظهار کرد: امروز سفارش محصولات با ویژگی خاص انجام می شود و ما تضمین می کنیم همان محصولات به شرکت ها ارائه شود. تاکنون بیشترین قطعات تولیدی ما برای فولاد خوزستان بوده و هم اکنون با شرکت های فولاد سازی دیگری هم مذاکره کرده ایم که بتوانیم برای تامین تجهیزات با آنها همکاری داشته باشیم.
او با تاکید بر اینکه هم اکنون آمادگی برای همکاری پایدار با شرکت های دیگر هم داریم، اظهار کرد: حتی ما می توانیم شرکت مشترک راه اندازی کنیم و سازوکار ما این است که در کنار اعتماد سازی، زمینه توسعه بازار فراهم شود و بتوانیم به بازارهای جهانی هم ورود کنیم.
قاسم زاده با اشاره به اینکه فولاد خوزستان ۴۰ هزار میلیارد تومان در بخش های مختلف سرمایه گذاری کرده است، اظهار کرد: در حال حاضر صنعت فولاد با مشکلاتی در زمینه تامین انرژی، لجستیک و تامین مواد اولیه مواجه است.
او با بیان اینکه در سال های اخیر برخی تولیدات داخلی بهتر از نمونه های خارجی کار کرده اند، گفت: در حال حاضر واردات با چالش های زیادی مواجه است، به همین دلیل برای مصرف کنندگان بهتر است که به تولیدات داخلی اعتماد کنند زیرا ضمن اینکه ریسک های واردات ندارد مدت زمان تحویل تجهیزات هم کوتاه تر است.
مدیرعامل شرکت توسعه اقتصادی پایدار فراگیر (تافکو) با اشاره به یکی از مواردی که در تولید تجهیزات باید مورد توجه قرار بگیرد کیفیت مواد اولیه است، اظهار کرد: بومی سازی در ایران قدمت بالایی دارد و تجهیزات بر مبنای نقشه ها تولید و بازسازی می شود اما تولید بر مبنای نوآوری براساس آزمایش و خطاست و از طرف دیگر تعداد شرکت های نوآور در ایران حدود ۳۵۰ مورد است که بسیار معدود هستند به همین دلیل باید نخبگان را جذب کنیم و باید در مرکز نوآوری آنها را پرورش دهیم و هم اکنون در تافکو برنامه های برای همکاری با نیروی متخصص داریم که بتوانیم از آنها در راستای تجاری سازی تجهیزات استفاده کنیم.
به گفته قاسم زاده نقش تافکو در مسیر فولاد سبز این است که تجهیزات مستهلک انرژی زیاد و کربن بالا تولید می کند، و تافکو می تواند تجهیزات با طول عمر و بهره ور ایجاد کند.
تشکری هاشمی گفت: سعی می کنیم در فصل تایید متمم بودجه ۱۴۰۴ در شورای شهر…
به گزارش سرمایه فردا، در مراسمی از سوی مردم سیستان و بلوچستان به دکتر محمدشریف…
صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از ۱۰۰ شرکت در حوزه های هواپیمایی، پتروشیمی، روغن نباتی، واگن…
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با گذراندن سنجههای معتبر و ارزیابیهای سازمان توانست عنوان…
به گزارش سرمایه فردا، اعضای شورای شهر تهران نامگذاری ۷ خیابان در تهران به نام…
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج شهرداری تهران گفت:بلند مرتبه سازی تاثیری در تشدید ترافیک تهران…