انرژی

بررسی عملکرد پالایشگاه‌ها در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳

 

در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳، پالایشگاه به مدیریت حسین رفیق دوست، با درصد تغییر ۶۱/۸۲ درصد نسبت به ۹ ماهه سال ۱۴۰۲، به رقم ۷,۸۲۳ رسید. پالایشگاه مارون به مدیریت امین ابراهیمی، درصد تغییر ۹۸/۳۲ درصد را تجربه کرد و به رقم ۹,۲۶۶ رسید. پالایشگاه شازند به مدیریت کمیل یوسفیانی، با درصد تغییر ۹۷/۱۲ درصد، به رقم ۶,۴۹۴ رسید.

پالایشگاه جم به مدیریت محمد هاشم بنی‌طبا، درصد تغییر ۶۷/۹۲ درصد داشت و به رقم ۹,۹۱۴ رسید. پالایشگاه خراسان به مدیریت یوسف حسنی، درصد تغییر ۴۴/۷۲ درصد را تجربه کرد و به رقم ۳,۳۴۷ رسید. پالایشگاه بوعلی سینا به مدیریت محمد احمد زاده، درصد تغییر ۴۳/۷۲ درصد داشت و به رقم ۲,۱۲۰ رسید.

پالایشگاه بندرعباس به مدیریت غلامرضا جمشیدی، درصد تغییر ۳۷/۷۲ درصد داشت و به رقم ۵,۵۱۱ رسید. پالایشگاه آریاساسول به مدیریت محمد رضا حیدرزاده، با درصد تغییر ۱۷/۴۲ درصد، به رقم ۹,۱۵۱ رسید. پالایشگاه پارس به مدیریت سیاوش سراجی، درصد تغییر ۱۶/۶۲ درصد داشت و به رقم ۳,۴۸۵ رسید.

در این بازه، پالایشگاه بوعلی سینا به مدیریت محمد احمد زاده، درصد تغییر ۱۳/۶۲ درصد داشت و به رقم ۱۰,۳۵۵ رسید. پالایشگاه شازند به مدیریت بابک یوسفی، درصد تغییر ۰/۶۲ درصد داشت و به رقم ۵,۲۲۳ رسید.

پالایشگاه قاید بصیر به مدیریت فرهاد جهانگیری، درصد تغییر منفی ۵/۱۲ درصد داشت و به رقم ۸۸۸ رسید. پالایشگاه جم پیلن به مدیریت حسین کاظمی، درصد تغییر منفی ۷/۸۲ درصد داشت و به رقم ۲,۷۹۹ رسید.

پالایشگاه کرمانشاه به مدیریت امیرحسین لطفی، درصد تغییر منفی ۲۳/۸۲ درصد داشت و به رقم ۲,۰۵۶ رسید. پالایشگاه ارومیه به مدیریت اکبر اسمعیلی، درصد تغییر منفی ۲۵/۱۲ درصد داشت و به رقم ۱۵۱ رسید. پالایشگاه شیراز به مدیریت محمدرضا سروی، درصد تغییر منفی ۲۵/۱۲ درصد داشت و به رقم ۱۰۱ رسید.

پالایشگاه فارابی به مدیریت مسعود کفاشند پور، درصد تغییر منفی ۲۵/۱۲ درصد داشت و به رقم ۱۸۶ رسید. پالایشگاه اصفهان به مدیریت جواد شاه محمدی، درصد تغییر منفی ۲۵/۱۲ درصد داشت و به رقم ۱۵۱ رسید.

پالایشگاه تبریز و تهران به مدیریت رضا قاسم زاده، هر دو درصد تغییر منفی ۲۵/۱۲ درصد داشتند و به رقم ۱,۱۳۳ رسیدند.

نتیجه‌گیری: نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳، برخی پالایشگاه‌ها عملکرد بهتری نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته‌اند و به درصد تغییرات مثبتی دست یافته‌اند، در حالی که برخی دیگر کاهش در عملکرد خود را تجربه کرده‌اند. این تغییرات می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله مدیریت، شرایط بازار، و عوامل اقتصادی باشد. با تحلیل دقیق‌تر این داده‌ها، می‌توان به تصمیم‌گیری‌های

modir

Recent Posts

بررسی اثر توافق ایران با آمریکا

تحریم ها بعد از مذاکره و توافق ایران با آمریکا نیز رفع خواهد شد و…

5 ساعت ago

کاهش تعرفه واردات، خودروها را وارد مسیر رقابت کرد

با کاهش تعرفه واردات خودرو، قیمت مونتاژی‌ها ریزش کرد؛ نشانه‌ای از ترکیدن حبابی که سال‌ها…

6 ساعت ago

تخصص در تعمیرات خودروهای خاص | از پژو ۲۰۰۸ تا سوزوکی، فقط در تعمیرگاه چهارسوقی

خودروهای سوزوکی مانند گرند ویتارا، کیزاشی و SX4 به کیفیت بالا و دوام طولانی معروف‌اند،…

7 ساعت ago

ایلان ماسک؛ مردی که آینده را مهندسی می‌کند

ایلان ماسک، کارآفرینی پرآوازه با ذهنی پرشتاب و رویاهایی نامحدود، موفق شده است در حوزه‌هایی…

1 روز ago

طرح حملات گسترده به تأسیسات هسته‌ای ایران

در پی تحولات اخیر مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران، گزارش‌ها نشان می‌دهند که دونالد ترامپ،…

1 روز ago

پیش‌بینی وضعیت هوای تهران

گزارش‌ها از پیش‌بینی وضعیت هوای تهران حکایت، از ادامه روند افزایشی دما، حضور پایدار توده…

1 روز ago