به گزارش سرمایه فردا، با این حال، سازمان بینالمللی کار هشدار داد که کار دفتری احتمالا اصلیترین ضربه را خواهد خورد و با توجه به حضور بیش از حد زنان در این بخش، به خصوص در کشورهای ثروتمندتر، احتمالا به اشتغال زنان آسیب بیشتری وارد میکند.
رشد انفجاری علاقه به هوش مصنوعی مولد و برنامههای چتبات آن، نگرانیهایی را نسبت به احتمال نابودی مشاغل ایجاد کرده است. نگرانیهای مذکور مشابه نگرانیهایی است که در زمان معرفی خط مونتاژ متحرک در اوایل دهه ۱۹۰۰ و پس از آن، رایانههای بزرگ در دهه ۱۹۵۰، ایجاد شد.
با این حال، نتیجهگیری بررسی سازمان بینالمللی کار این بوده که بیشتر مشاغل و صنایع فقط تا حدی در معرض اتوماسیون قرار دارند، بنابراین احتمال بیشتری وجود دارد که به جای جایگزینی، با هوش مصنوعی کامل شوند. این به معنای آن است که مهمترین تاثیر این فناوری احتمالا، بهبود کار خواهد بود.
بر اساس این بررسی، کار دفتری، حرفهای است که بیش از همه تحت تاثیر هوش مصنوعی مولد قرار میگیرد که قادر به تولید متن، تصاویر، صداها، انیمیشنها، مدلهای سهبعدی و سایر دادهها است و حدود یک چهارم وظایف کار دفتری میتوانند به اتوماسیون سپرده شوند. اما حرفههای دیگر مانند مدیران و کارکنان فروش به میزان اندکی تحت تاثیر این فناوری قرار خواهند گرفت.
با این حال، در گزارش این نهاد سازمان ملل متحد هشدار داده شده است که تاثیر هوش مصنوعی مولد روی کارکنان همچنان ممکن است شدید باشد. بنابراین، این بررسی نباید مایه آسودگی خاطر سیاستگذاران باشد بلکه باید به عنوان فراخوانی برای سیاستهای مهارکننده به منظور پرداختن به تغییرات فناوری که پیش روی ما قرار دارد، تلقی شود./ایسنا
به گزارش سرمایه فردا، مدیریت مهندسی هماهنگی و رهبری تیمهای مهندسی و نظارت بر عملکرد…
در شرایط بحرانی اقتصاد ایران، نیاز به واقعیسازی فوری و اصلاحات ساختاری از اهمیت ویژهای…
در روز ۵ اسفند ۱۴۰۳، بازار سهام با افزایش ارزش معاملات و ورود پول حقیقی…
با اجرای مفاد آییننامه اجرایی ماده ۲۹، تغییرات اساسی در سن بازنشستگی و سنوات الزامی…
به گزارش سرمایه فردا، جوابیه فروشگاههای زنجیرهای اتکا در خصوص اختلاف قیمت کالا منتشر شد.
رضا مسرور گفت: با توجه به اینکه ایران با سازمان اوراسیا تفاهمنامه تجارت ترجیحی دارد…