به گزارش سرمایه فردا، شرکت صنایع گلدیران با نماد گلدیران که در اسفند ۱۴۰۱ با قیمت ۴۳۰ تومان عرضه اولیه شده بود و تا ۹۹۰ تومان افزایش قیمت داشت در شرایط کنونی با قیمت ۴۲۰ تومان معامله میشود. هرچند صف خرید دارد، اما با توجه به حجم پایینی که معاملات آن می خورد بسیاری از سهامداران به بازدهی گلدیران امیدوار نیستند.
طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۱۰ مرداد معادل ۷۴۳ میلیارد تومان، از محصولات خود را به فروش رسانده است. گلدیرا با سرمایه ثبت شده ۸۳۶ میلیارد تومان طی عملکرد ۷ ماهه سال مالی منتهی به ۱۰ دی ۱۴۰۳ مبلغ ۴۶۰۰ میلیارد تومان درآمد فروش داشته است. در حالی که سال گذشته در ۷ ماهه حدود ۳۰۷۰ میلیارد تومان فروش ثبت کرده بود. این گزارش نشان می دهد که شرکت در سال جاری یک و نیم برابر سال گذشته درآمد داشته اما ارزش سهام آن امروز کمتر از زمان عرضه اولیه بود. خیلی ها شاید استدالا کنند که عرضه اولیه های سال ۹۹ هم اکنون در زیان هستند و از این طریق افت گلدیران را توجیه کنند.
اما مساله اینجاست سهامی که سال ۹۹ برای عرضه اولیه قیمت گذاری شدند با یک حباب نرخ گذاری شدند و به دلیل ضعف نظارت عملا در قبال این رفتار غیر حرفه ای ناظر بازار سکوت کرد. اما در سال ۱۴۰۱ شرکت متفاوت بود. بازار کاملا اصلاح کرده بود. به عبارتی شاخص کل بورس زیر ۲ میلیون واحد بود. بنابراین قیمت سهام گلدیران با این وضعیت درآمدزایی نباید زیر قیمت عرضه اولیه می بود. آیا سهامداران این نماد باید زیان ببینند و مدیران از سرمایه آنها بدون هیچگونه پاسخگویی استفاده کنند؟
شرکت صنایع گلدیران در دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۰ تیر ۱۴۰۳ به ازای هر سهم ۴۰۶ ریال سود شناسایی کرده است. که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵ درصد کاهش داشته است. همچنین گلدیرا طی عملکرد ۶ ماهه منتهی ۳۳۹ میلیارد تومان سود شناسایی کرده است.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…