تجارت

۱۰ ویژگی حیاتی بازاریابان موفق؛ مسیر حرفه‌ای به سوی موفقیت

به گزارش سرمایه فردا،  بازاریابان موفق افرادی هستند که در زمینه‌های مختلف آمادگی دارند تا به بهترین شکل ممکن عملکرد خود را بهبود بخشند و به اهداف تعیین‌شده دست یابند.

۱٫ آمادگی روحی و روانی: این افراد با خودشناسی و آگاهی از نقاط قوت و ضعف خود، برای مهندسی موفقیت و جلوگیری از شکست تلاش می‌کنند. بازاریابان حرفه‌ای عاشق خود، مشتریان و سازمان‌شان هستند و اعتماد به نفس بالایی دارند که به واسطه تلاش آگاهانه برای ارتقای عزت نفس حاصل شده است.

۲٫ آمادگی جسمی: بازاریابان حرفه‌ای اهمیت زیادی به سلامتی و تناسب‌اندام خود می‌دهند؛ آن‌ها با تغذیه مناسب، ورزش منظم و مراقبت‌های جسمی، زمینه دستیابی به موفقیت را فراهم می‌کنند.

۳٫ آمادگی محصول‌شناسی: پیش از شروع کار، ساعات زیادی را به شناخت دقیق محصول اختصاص می‌دهند تا بتوانند در برابر سوالات دقیق مشتری، پاسخ‌های مناسبی ارائه دهند و به‌عنوان مهندس فروش، اعتماد مشتری را جلب کنند.

۴٫ آمادگی بازارشناسی: درک تفاوت‌های میان بازارها و مشتریان، از جمله فرهنگ، مذهب، توان اقتصادی و سایر خصوصیات، به این بازاریابان امکان می‌دهد که خود را با شرایط مشتری هماهنگ کنند.

۵٫ آمادگی تعامل و نفوذ در دل دیگران: برای موفقیت، بازاریاب باید ابتدا خودش را به مشتری بفروشد. مشتری باید بازاریاب را بپذیرد تا محصول را خریداری کند؛ به همین دلیل، ظاهری مناسب و رفتار حرفه‌ای در این مسیر بسیار مهم است.

۶٫ آمادگی یادگیری و یادگیری‌زدایی: بازاریابان حرفه‌ای همیشه در حال آموزش هستند و دانسته‌های قدیمی را که دیگر کاربردی ندارند، کنار می‌گذارند. آن‌ها به‌طور مستمر سطح دانایی و مهارت‌های خود را ارتقا می‌دهند.

۷٫ آمادگی برای متفاوت بودن و ایجاد تمایز: تمایز باید در سه سطح سازمان، محصول و شخص فروشنده معنا پیدا کند. این تمایز در سازمان از طریق ارتقای برند و در محصول با بازاریابی و فروش هدفمند انجام می‌شود. در سطح فردی نیز بازاریاب با آموزش و پرورش مناسب می‌تواند تمایز ایجاد کند.

۸٫ آمادگی حرفه‌ای بودن و تعهد: بازاریاب موفق نسبت به کار خود و سازمان متعهد است و تسلط کاملی به وظایف و امور مربوطه دارد.

۹٫ آمادگی انعطاف‌پذیری و استفاده از قانون جذب: با مواجه شدن با موانع، بازاریابان موفق سریعاً راه‌های جدیدی برای رسیدن به هدف پیدا می‌کنند و از قدرت خلاقیت خود بهره می‌برند. آن‌ها باور دارند که هرآنچه را تصور و باور کنند، با تلاش به آن دست خواهند یافت.

۱۰٫ آمادگی فرصت‌یابی: بازاریاب حرفه‌ای می‌تواند فرصت‌های بالقوه ناشی از تغییرات محیطی را شناسایی کند و از آن‌ها بهره‌برداری کند.

modir

Recent Posts

پیشنهاد سرمایه‌گذاری مشترک ایران و آمریکا برای مدیریت تأسیسات هسته‌ای

ایران در مذاکرات اخیر با ایالات متحده پیشنهادی برای راه‌اندازی پروژه‌ای مشترک با مشارکت یک…

4 ساعت ago

بی برنامگی وزارت راه و شهرسازی بر ساخت مسکن ملی

در حالی اخیراً وزیر راه و شهرسازی نسبت به سیاست حمایتی دولت از مسکن انتقاد…

4 ساعت ago

تاثیر سیاست تعرفه‌ای بر اقتصاد ایران

با توجه به اینکه ایران سالها به واسطه تحریم ها پیوستگی چندانی با سیاست تعرفه‌ای…

5 ساعت ago

بازتعریف نقش بانک سپه در دنیای بانکداری دیجیتال

بانک سپه با برگزاری رویداد امید تاک به دنبال این است نقش خود را در…

7 ساعت ago

مولفه‌های موثر در سرمایه‌گذاری سودآور در ۱۴۰۳

سرمایه‌گذاری سودآور در ۱۴۰۳ در ایران به عوامل مختلفی همچون توان دولت به مدیریت ارز…

14 ساعت ago

استراتژی‌های سرمایه‌گذاری در بورس

استراتژی‌های سرمایه‌گذاری در چند وقت اخیر به دلیل نوسانات اقتصادی بسیار محتاطانه شده است. در…

14 ساعت ago