به گزارش سرمایه فردا، تفاوت انتشار اوراق تبعی با سایر اوراق این است که خریدار اوراق تبعی باید سهام پایه را هم از عرضهکننده (صندوق توسعه) بصورت بلوکی خریداری نموده و توثیق کند. همچنین همزمان با خرید اختیار فروش باید اختیار خرید را هم به عرضه کننده بفروشد. نتیجتا این که خریدار به مدت حدود یک سال سهام پایه را باید نگهداری کرده و با سود مشخص به عرضه کننده مجددا بفروشد.
لذا این انتشار اوراق تبعی با آنچه جهت “بیمه سهام” منتشر میشد متفاوت است و خریدار از طرفی باید سهام پایه را هم از عرضه کننده بخرد و همچنین حق فروش سهام پایه را ندارد.
ارزش تامین مالی انتشار این اوراق حدود ۴٫۵ همت است که احتمالا منابع آن صرف خرید سهام در بازار خواهد شد.
متوسط نرخ سود ۴۲٫۵% است و لذا باید صندوق توسعه حدود ۶٫۵ همت در سررسید به خریداران اوراق پرداخت نماید.
با در نظر گرفتن نرخ بازدهی و همچنین حجم انتشار اوراق، سهم خودرو جایگاه ویژهای در نگاه صندوق داشته است، بطور همزمان بیشترین ارزش اوراق و بیشترین نرخ بازدهی!
نتیجه گیری: بعد از مدتها یک روش استاندارد و اصولی حمایتی در بازار سرمایه در حال انجام است. نرخ بازدهی مطلوب و نشان از ارزندگی بازار دارد. لذا بنظر با انتشار این اوراق کف بازار بسته شده و با مرتفع شدن ریسکهای سیاسی میتواند به رشد بازار در یک سال آتی کمک کند.
محاسبات جدول با فرض یکسان بودن قیمت اوراق فروش تبعی (فروش توسط عرضهکننده) و اوراق اختیار خرید تبعی(خرید توسط عرضهکننده) انجام شده است. نرخها روی تابلو مشخص میشود در صورت اختلاف نرخها سود محاسباتی نیز تغییر خواهد کرد.
ارزش معاملات صندوقهای سهامی نشان میدهد صندوق آگاس، میانگین ارزش معاملات بالاتری نسبت به صندوقهای مشابه خود داشته و بازدهی بالاتری کسب کردهاست.
به گزارش سرمایه فردا، بررسی بازدهی ۳ ساله بزرگترین صندوقهای سهامی نشان می دهد که آساس در ۳ سال گذشته با ٪۱۰۴/۷۷ بازدهی عملکرد به مراتب بهتری نسبت به سایر صندوقهای سهامی داشته است. این بازدهی در حالی اتفاق افتاده است که بازدهی سایر صندوقهای سهامی بزرگ بین ۵۱ تا ۵۷ درصد بوده است.
وضعیت ETFهای دولتی، صندوقهای دارایکم و پالایش در حال حاضر با اختلاف زیادی پایینتر از ارزش ذاتی خود معامله میشوند. به طوری که حباب دارایکم منفی ٪۳۷/۲ و حباب پالایش منفی ٪۲۰/۸ است. این دو صندوق در مجموع حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت دارند. دارایکم ٪۵۵/۶ و پالایش ٪۴۰/۳ با سقف تاریخی خود فاصله دارد.
آگاس؛ پرمعاملهترین صندوق سهامی بالای یک همت، ارزش معاملات به عنوان یکی از اصلیترین معیارهای صندوقهای etf است. این شاخص برای سنجش نقدشوندگی صندوقها بوده و از نکات مهم در سرمایهگذاری به شمار میرود. نگاهی به ارزش معاملات صندوقهای سهامی عادی بالای یک همت در بازههای زمانی مختلف نشان میدهد که صندوق آگاس با اختلاف، میانگین ارزش معاملات بالاتری نسبت به صندوقهای مشابه خود دارد. آگاس در طول یکسال گذشته به طور میانگین روزانه بیش از ۵۶ میلیارد تومان معامله شده است و صندوق سرو با میانگین ۱۴.۵ میلیارد تومانی، رتبه دوم را در بازه یکساله دارد.
فیروزا، آوند، افران، بزرگترین درآمدثابتهای etf با ذخیره مثبت، صندوقهای درآمد ثابت طی چندماه اخیر سود قابل توجهی به سرمایهگذاران پرداخت کردهاند. حال در صورتی که دارای ذخیره مثبت باشند، این پتانسیل را ایجاد کرده که توانایی تداوم این بازدهیهای بالا را در ماههای پیش رو داشته باشند. در حال حاضر صندوق فیروزا با ذخیره مثبت ۱.۵۳ درصدی در رتبه اول این بررسی قرار میگیرد و صندوقهای آوند و افران رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص میدهند.
بازدهی یک ساله صندوق در صندوقها، طی یک سال گذشته صندوق تمشک توانسته است بین تمام صندوق در صندوقهای سهامی بازدهی بالاتری ثبت کند. با توجه به اینکه مدیران صندوق در صندوقها از اختیار عمل بالاتری در انتخاب ترکیب دارایی برخوردار هستند، بالاتر بودن بازدهی نشان از شناسایی صحیح فرصتها دارد. در بین اینها صنم بدترین بوده اما حالا با تغییر استراتژی ترکیب دارایی خود، وارد صندوقهای اهرمی شده و توانسته است ارزش معاملات خوبی را ثبت کرده و توجه بازار سرمایه را به خود جلب کند. طبق آخرین آپدیت پرتفوی صندوق صنم این صندوق بیشترین دارایی خود را به صندوق شتاب و سپس صندوق جهش اختصاص داده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمکاری بانکها در پرداخت وامهای ساخت…
به گزارش سرمایه فردا، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خبر داده که انتخابات شورای شهر احتمالا…
خسارات ناترازی برق با افزایش هزینهها و اختلال در فرآیند تولید، وزارت صنعت، معدن و…
بازدهی بالایی که از سال ۹۹ تاکنون داشته است، ممکن است نتیجهی کوتاهمدت باشد و…
تحلیل نمادهای دارویی نشان می دهد که افزایش قیمت دارو ممکن است به رشد درامد…
بازار دلار و طلا تحت برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش دارایی امن است. اما آیا…