داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به عملکرد ترانزیتی کشور اظهار کرد: با تمهیدات وزیر راه و شهرسازی و دیدارهایی که منجر به برگزاری نشستهایی با کشورهای همسایه و هیأتهای خارجی طی سال گذشته و امسال شد، شاهد شکسته شدن رکورد ماهانه آبانماه پس از ۱۰ سال و دستیابی به رشد ۳۳ درصد حمل بار ترانزیتی از کشور بودیم.
وی افزود: در آبان ماه سال جاری نزدیک به ۶۰ هزار دستگاه ناوگان ایرانی و خارجی افزون بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالای ترانزیتی از قلمرو کشور حمل کردهاند که بیشترین میزان ترانزیت جادهای ماهانه از قلمرو کشور در سالهای گذشته بوده و نسبت به آبان سال گذشته رشد ۹۲ درصدی داشته است.
امانی تصریح کرد: پیشبینی میشود حجم بار ترانزیتی از کشور تا سه ماه آینده از مرز ۱۲ میلیون تن عبور کند که بیانگر یک اتفاق بزرگ در دولت سیزدهم است.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: با وجود نوسازی نزدیک به ۲۶ هزار دستگاه کشنده از ابتدای دولت سیزدهم، میانگین عمر مفید ناوگان کشنده به زیر پنج سال کاهش یافته است. بر این اساس در حوزه حمل و نقل کالا مشکل خاصی وجود ندارد و اتفاقات خوبی بهویژه در حوزه ترانزیت در پیش است.
امانی خاطرنشانکرد: اتفاقات خوبی با توجه به توسعه دریا محور، بحث توسعه سواحل مکران و رشد صنایع در بنادر پیش بینی شده است که میتواند به تولید بار در کشور و نیز ترانزیت کالا کمک کند، برنامه و پیشبینیهای انجام شده با سازمان بنادر و دریانوردی پس از جمعبندی به سمع و نظر مردم خواهد رسید./مهر
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…