به گزارش سرمایه فردا، “حمیدرضا غزنوی” افزود: آب، کاهش رشد جمعیت، وضعیت نظام پولی و بانکی و بنگاهداری بانکها، کیفیت نظام سیاستگزاری و جا ماندن از انقلاب چهارم صنعتی، ابربحرانهای امروز کشور است.
وی بیانداشت: در همه جای جهان ثابت شده که برای مهار تورم هیچ راهی بهجز افزایش تولید نیست.
غزنوی ادامهداد: برای افزایش تولید در کشور نیازمند استراتژی صنعتی هستیم.
وی با اشاره به پافشاری روی قیمتگذاری دستوری در کشور، گفت: این در حالی است که ریشه تورم را در سمت عرضه میبینیم نه تقاضا؛ اگر ما برای تولید انبوه در کشور کاری کنیم، مشکل قیمت گذاری دستوری حل شده و کاهش قیمت تمام شده به وجود میآید. با این حال شاهدیم رانتهای بزرگی به بخشهای نامولد داده میشود.
غزنوی ادامه داد: همه کشورهای صنعتی مسیر توسعه خود را از مسیر پیشرانها انتخاب کردهاند و با توجه به اینکه منابع کشورمان محدود است، باید برای توسعه صنعتی برنامهریزی کنیم.
وی تاکید کرد: باید صنایع پیشران را انتخاب و رانت مثبت برای آنها ایجاد کنیم تا صنایع را رشد دهند، اما اینکه فقط از بنگاههای کوچک و متوسط حمایت کنیم وضعمان همین خواهد بود.
دبیرکل مجمع کارآفران ایران اظهار داشت: اگر صنایع پیشران را انتخاب و آنها را برای نجات آن صنعت تجهیز و حمایت نکنیم، کشور صنعتی نمیشود.
وی به جلسه اخیر رئیس جمهوری با ۶ کارآفرین و پیشران بزرگ کشور اشاره کرد و گفت: باید توجهات به سمت پیشرانها باشد و این را شروع یک تفکر متفاوت در کشور میدانیم.
غزنوی ادامه داد: به جز توجه به تولید، برای مهار تورم چاره دیگری نداریم؛ این در حالیست که این روزها جلوی تسهیلات بانکی را گرفتهایم و اینگونه میخواهیم تورم را کنترل کنیم، اما اثر ثانوی آن را در نظر نمیگیریم که با تولید بیشتر میتوانیم به کاهش تورم برسیم./ایرنا
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…