در رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال که از صبح امروز بیست و سوم دیماه ۱۴۰۲ با همکاری مجموعه ۱۰۰ استارتاپ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم در حاشیه ششمین جشنواره بازیهای رایانهای در تالار وحدت تهران برگزار شد. تیمهای استارتاپی منتخب برای جذب سرمایه توسط هیئت داوران مشخص شدند.
بنا بر این گزارش استودیوی پیله به عنوان برترین تیم موفق به جذب ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، استودیوهای میدوپیا و نورولند به ترتیب موفق به جذب سرمایه به مبلغ ۲ میلیارد و
۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و تیمهای استارتاپی سرگرمیدن، مروارید و حسان به ترتیب موفق به جذب سرمایه به مبلغ ۹۰۰، ۴۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومان از سوی سرمایهگذاران شدند.
آرش معبودی از صندوق سرمایهگذاری نوآفرین، دانیال صابر سمیعی از صندوق پژوهش و فناوری گیلان، حسین نائینی از استودیوی تاد، محمد حیدری از استودیوی پاییزان، مصطفی کیوانیان از استودیوی آنو،
علیرضا فراهانی از بنیاد ملی بازیهای رایانهای، حسن مهدی اصل از استودیو سورنا گیمز، پیام آزادی از صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق و احسان جازم از بنیاد ملی بازیهای رایانهای داوران رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال بودند.
خاطر نشان می سازد در سکوی پرتاب غزال تعداد بیش از ۵۰ تیم استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای شرکت داشتند که از این تعداد، ۳۰ تیم برتر در پیشرویداد دوم طرح خود را ارائه و از این تعداد ۶ تیم به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
امروز این ۶ تیم استارتاپی، طرح خود را نزد هیئت داوران ارائه و پس از تصمیم گیری هیئت داوران، شرکتهای استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای که موفق به جذب سرمایه شدهاند، معرفی شدند.
اعضا هیأت مدیره نظام مهندسی در یک تعارض منافع قرار دارند از سویی باید مدافع…
انگیزههای مدیریت اخلاقی را میتوان: عدالت، انصاف و دیگر خواهی دانست. مدیریت اخلاقی اهداف سودآوری،…
عبدالخالق زاده گفت: معاملات بورس انرژی به دلیل وابستگی دولتی در منافع عرضه کنندگان تاثیر…
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…