به گزارش سرمایه فردا، از آنجایی که وعده افزایش تعاملات بینالمللی را داده است. احتمال افزایش صادرات نفت و کنترل نرخ دلار وجود دارد. از طرف دیگر تنشهای بینالمللی نیز کاهش می یابد. همین مسأله تقاضا برای طلا را نیز کاهش میدهد. همچنین با در نظر گرفتن اینکه بورس ایران از نظر تکنیکال و بنیادی در موقعیت ارزندهای قرار دارد. سرمایه گذاری در این بازار می تواند بیشترین سود را به سرمایهگذاران بدهد.
🔹بازار ارز غیر رسمی دچار افت زیادی نشد. تحلیلگران ارزی در روزهای انتخاباتی هفته گذشته از شکل گیری یک دو قطبی در بازار سخن به میان میآوردند.
🔹این افراد با بررسی رویکرد سیاسی هر یک از جناحین حاضر در انتخابات برنده دلاری این رویداد را شخصی با نگرش مثبت نسبت به مناسبات سیاست خارجی می دانستند.
به عقیده کارشناسان افراد پزشکیان با بیان تمایل خود نسبت به تداوم دادن به مذاکرات رفع تحریم با غرب، انتظارات فعالان بازار سرمایه را با خود همراه کردند.
🔹نرخ شاخص های ارزی با شیب نسبتا تندی کاهشی شد و دلار ازاد در ۲ کانال پایین تر از نرخ روز های پایانی هفته گذشته به فروش رسید. بازیگران ارزی از این اتفاق تحت عنوان لبخند دلار به رئیس جمهور یاد می کنند.
🔺کارشناسان معتقدند که به احتمال زیاد عمر این واکنش مثبت به رئیس جمهور جدید چندان طولانی نخواهد بود. این افراد معتقدند که ریسک مهم پیش روی اقتصاد ایران، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است. چرا که در صورت پبروزی دونالد ترامپ، احتمال افزایش سطح تحریم های اقتصادی و کاهش میزان فروش نفت وجود دارد.
طلا احتمالاً هفته آینده را با افزایش قیمت آغاز خواهد کرد. انتشار آمار اشتغال ایالات متحده نشان از رشد ۰٫۱ واحد درصدی نرخ بیکاری دارد، که گمانهزنیها در خصوص کاهش نرخ بهره را تقویت کرده است.
🔹کاهش نرخ بهره میتواند منجر به کاهش محبوبیت اوراق قرضه و افزایش جذابیت طلا به عنوان یک سرمایهگذاری کمریسک شود.
🔹رشد ۰٫۱ واحد درصدی نرخ بیکاری آمریکا به معنای احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو است.
با افزایش گمانهزنیها درباره کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر، سرمایهگذاران به سمت طلا حرکت میکنند. کاهش محبوبیت اوراق قرضه موجب جذب سرمایهگذاری در طلا میشود.
🔹تحلیلگران معتقدند که طلا در محدوده ۲۲۸۵ دلار تا ۲۴۴۸ دلار سطوح حمایت و مقاومت قوی دارد. این سطوح ممکن است شکستن آنها را دشوار کند. از طرف دیگر قیمت بیت کوین در دو روز گذشته از محدوده ۶۲ هزار دلار به ۵۴ هزار دلار رسیده است. این افت قیمت ارز در راستای تنش زدایی در منطقه خاورمیانه است. از طرف دیگر منجر به انتقال پولهای بزرگ از بازار رمزارزها به سمت سایر بازارهای امن مانند طلا و دلار شده است. بنابراین در پاسخ به سوال سال ۱۴۰۳ کجا سرمایه گذاری کنیم رمزارزها توصیه نمیشود.
آخرین باری که شاخص توانسته بود بیش از این مقدار رشد را تجربه کند، اسفندماه ۱۴۰۱ بود که شاخص کل رشد ۴.۶۵ درصدی را به ثبت رسانده بود.
🔺در روز گذشته، عطش تقاضا در تالار شیشهای به میزانی بود که کل نمادهای بازار اعم از کوچک و بزرگ را در مسیر صعودی قرار داد. شاخص هموزن نیز پا به پای شاخص کل رشد کرد. با این حال کارشناسان در پاسخ به این سوال که سال ۱۴۰۳ کجا سرمایه گذاری کنیم می گویند هرچند این رشد هیجانی است. اما از این به بعد بازدهی نمادهای بورسی ارزنده مثبت خواهد شد.
🔺رشد ۳.۴۲ درصدی نماگر هموزن در معاملات روز شنبه، بیشترین رشد روزانه این شاخص از ۲۶فروردین ۱۴۰۲ بود. شاخص کل فرابورس نیز در روز گذشته، ۳.۷ درصد رشد داشت. میزان رشد بهثبترسیده در این شاخص نیز از ۶ اسفند سال ۱۴۰۱ بیسابقه بود.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…