کاهش ۱۰.۹ درصدی قیمت دلار، ۱۵.۷درصدی قیمت طلا

به گزارش سرمایه فردا، سرمایه‌گذاران در بازارهای طلا، سکه، ارز و حتی بورس در یک ماه اول تابستان زیان دیدند. کارشناسان اعتقاد دارند که ادامه روند ریزشی بازارها باعث شده تا احتمال خروج دارایی‌ها از بازارها افزایش یابد و این یعنی سمت و سوی جریان نقدینگی تغییر خواهد کرد.

کارشناسان تاکید دارند که کاهش ۱۰.۹ درصدی ارزش دلار، ۱۵.۷درصدی طلا، ۲۴.۸ درصدی سکه و ۲۸.۷ درصدی بورس، فرمان خروج را به سرمایه‌گذاران این بازار می‌دهد تا مقصد دیگری را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنند.

ارزش دلار ۱۰.۹ درصد کم شد

۱۲۲۶ تومان، رقمی است که در طول یک‌ماه گذشته از قیمت دلار افتاده است. در حال حاضر هر دلار آمریکا در بازار ۴۸ هزار و ۴۸۷ تومان قیمت دارد و این در حالی است که یک ماه قبل ۴۹ هزار و ۷۱۳ تومان بود.

اما این اعداد در حالی است که در ابتدای سال هر دلار آمریکا به قیمت ۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته می‌شود. این نشان از آن دارد که در ۴ ماه ابتدای سال از قیمت هر دلار آمریکا ۱۰.۹ درصد کاسته شده و ۵ هزار و ۳۱۳ تومان سقوط کرده است.

دارندگان طلا ۱۵.۷ درصد زیان دیدند

آخرین قیمتی که در بازار طلا ثبت شده، ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار تومان است. این در شرایطی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد هر گرم طلای ۱۸عیار یک ماه قبل و در ابتدای تابستان ۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان گران‌تر بود و این یعنی سرمایه‌گذاران بازار طلا در طول یک ماه گذشته ۲.۳ درصد زیان دیده‌اند.

اما نکته‌ای که در این میان اهمیت دارد، این‌که قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار از ابتدای سال تاکنون در حدود ۳۵۹ هزار تومان ریزش داشته است. هر گرم طلای ۱۸عیار در ابتدای سال ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان قیمت داشت و این یعنی دارندگان طلا در طول ۴ ماه گذشته ۱۵.۷ درصد ضرر کرده‌اند.

سکه‌بازان ۲۴.۸ درصد زیان دیدند

اما سکه‌بازان در طول یک‌ماه گذشته چقدر زیان دیده‌اند. رصد روند بازار سکه حاکی از آن است که در طول یک‌ماه تیر یک میلیون و ۵۸۰ هزار تومان سکه و به عبارتی ۵.۵ درصد ریزش قیمت داشته است. در حال حاضر هر قطعه سکه امام در بازار ۲۷ میلیون تومان است.

اما روند منفی بازار سکه در تیرماه در حالی است که قیمت سکه از ابتدای سال نیز ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ریزش کرده است. در ابتدای سال هر قطعه سکه امامی ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت داشت و این یعنی در این بازه زمانی سکه ۲۴.۸ درصد سقوط کرده است.

سهامداران ۲۷.۸ درصد زیان دیدند

سهامداران در طول یک‌ماه گذشته چقدر ضرر کرده‌اند؟ بررسی‌ها از ریزش ۱۹۰ هزار و ۹۲۱ واحدی شاخص بورس حکایت دارد. در حال حاضر شاخص بورس روی عدد یک میلیون و ۹۸۲ هزار و ۹۷۱ واحد ایستاده است و این عدد، حاکی از زیان ۸.۷ درصد سهامداران در تیرماه است.

ریزش شاخص بورس در حالی است که در نیمه اردیبهشت رکوردهای قابل توجهی را ثبت کرده بود و به عدد ۲ میلیون و ۵۳۵ هزار واحد رسیده بود، اما تصمیمات ناگهانی دولت، بازار را در مسیر ریزشی قرار داد؛ به طوری که از آن تاریخ تاکنون شاخص ۵۵۲ هزار و ۲۶۵ واحد ریخته است. این یعنی در این بازه زمانی سهامداران ۲۷.۸ درصد زیان دیده‌اند./خبرآنلاین

modir

Recent Posts

وضعیت هوا در ۲۴ ساعت آینده

درباره وضعیت هوا در ۲۴ ساعت آینده گفت: هشدار نارنجی برای بارندگی و هشدار زرد…

12 ساعت ago

فروش سهام نشانه هیجان یا ریسک

فروش سهام در حال حاضر به دو دلیل افزایش یافته‌است؛ نخست بازدهی درصدی که نوسانگیرها…

12 ساعت ago

واکنش بازار طلا و ارز به حادثه بندر رجایی

بازار طلا و ارز به دلیل عدم قطعیت‌های ناشی از انفجار بندرعباس و پیچیدگی مذاکرات…

22 ساعت ago

چالش‌های حقوقی بانکداری؛ نقد قانون بانکداری بدون ربا از منظر فقهی و اقتصادی

وزیر علوم، در اولین همایش ملی حقوق بانکی با بررسی قانون عملیات بانکداری بدون ربا،…

1 روز ago

بانکداری ستون اقتصاد ملی؛ ضرورت بازتعریف رابطه نظام بانکی با حقوق

آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد، استاد حوزه و دانشگاه، در اولین همایش ملی حقوق بانکی…

1 روز ago

نخستین همایش ملی حقوق بانکی؛ راهکاری برای شفافیت و قانون‌مداری در نظام بانکی ایران

یاسر مرادی، دبیرکل نخستین همایش ملی حقوق بانکی، در افتتاحیه این رویداد به ضرورت بازتعریف…

1 روز ago