آخرین اخبار

چگونه ۱۲ هزار بنگاه از معافیت بیمه‌ای بهره مند شده اند؟

به گزارش سرمایه فردا، طرح کارورزی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی یکی از برنامه‌های موثر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که ذیل برنامه سیاست‌های فعال بازار کار در قالب تبصره (۱۸) قوانین بودجه سنواتی تدوین شده است.

وزارت کار به عنوان مجری طرح در چند سال گذشته تلاش کرده با اجرای این طرح، بستر لازم برای مهارت آموزی و ارائه آموزش‌های شغلی به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بـا استفاده از ظرفیت‌های بلااستفاده موجود در واحدهای فعال اقتصادی در بخش‌های خصوصی و تعاونی فراهم شود.

از جمله اهداف اجرای این طرح، افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار برای ورود به بازار کار، ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش‌آموختگان و کاهش هزینه به کارگماری نیروی کار برای کارفرماست.

آخرین نتایج اجرای طرح کارورزی از ثبت نام ۱۶۰ هزار و ۱۶۲ نفر و جذب ۶۸ هزار و ۴۷۵ نفر در این طرح حکایت دارد.

تعداد بنگاه‌های پذیرنده در طرح ۲۲ هزار و ۶۴ واحد بوده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۲۲۱ واحد مشمول معافیت بیمه ای شده اند. استان های فارس و خوزستان بیشترین تعداد داوطلب ثبت نام کرده و قرارداد کار منعقده را به خود اختصاص داده اند.

کمک هزینه کارورزی وجهی است که در پایان دوره مقدماتی کارورزی و متناسب با مدت آن به کارورز پرداخت می شود. به اعتقاد کارشناسان، یکی از ویژگی‌­های برجسته طرح تلفیق آن با طرح معافیت بیمه کارفرمایی و توجه توأمان به هریک از طرف­‌های عرضه و تقاضای بازار کار است که موجب فراهم کردن شرایط جذب پایدار نیروی کار شغل اولی از سوی کارفرما می شود.

مهمترین مزیت طرح کارورزی برای کارآفرینان و کارفرمایان این است که در صورت جذب کارورز، کارفرما از معافیت حق بیمه به مدت حداکثر دو سال برخوردار می‌شود.

داشتن مدرک دانشگاهی حداقل کارشناسی و کمتر از ۳۵ سال سن از جمله شرایط برخورداری از مزایای این طرح است. برای متقاضیان مرد نیز داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت نظام وظیفه الزامی است.

بنگاه‌های اقتصادی و فارغ التحصیلان دانشگاهی علاقمند به بهره‌مندی از مزایای دوره کارورزی و معافیت بیمه‌ای می‌توانند به سامانه کارورزی وزارت کار به نشانی https://karvarzi.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند./ایسنا

modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

6 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

6 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

6 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

6 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

7 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

7 ساعت ago