آخرین اخبار

گزینه وزیر صنعت دولت چهاردهم قطعی شد

به گزارش سرمایه فردا، وزیر صنعت دولت چهاردهم به عنوان لیدر وزارتخانه‌ای که در جبهه جنگ اقتصادی قرار دارد و اقدامات آن به شدت معیشت جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد باید نسبت به ابعاد صنعت، معدن و تجارت آشنایی داشته باشد.

سعید زرندی به عنوان گزینه وزارت در دولت چهاردهم در وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مدیرکل و معادن وزیر صنعت فعالیت کرده‌است. به همین دلیل پزشکیان برای بازسازی وزارت صنعت در راستای حمایت از تولید با او مذاکره کرده‌اند.

در اوج تحریم‌های غرب علیه ایران در وزارت صمت معاون بود و مسئولیت برنامه‌ریزی راهبردی برای بخش صنعت کشور را بر عهده داشت در آن زمان کمک کرد تا صنایع ایران به سمت تولید کالاهایی بروند که پیش از آن وارداتی بودند. همین راهبرد باعث شد تا در صنایعی مانند لوازم خانگی توفیقات زیادی حاصل شود.
همچنین در همان زمان، صنعت خودرو کشور با وجود محدودیت‌ها و کمبود قطعات، تولید پایداری داشت. تا جایی که برخی شرکتهای ایرانی لوازم خانگی به صادرات رسیدند.

بعد از آن او نقش مهمی در تامین قطعات وارداتی خودرو در داخل کشور ایفا کرد. مهمترین نکته‌ای که در آن زمان درباره صنعت خودرو وجود دارد ثبات قیمت‌گذاری خودرو بود که زرندی در این زمینه با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد همکاری نزدیکی داشت.

سوابق گزینه وزیر صنعت دولت چهاردهم

سعید زرندی متولد شهریور ماه ۱۳۵۹ در کرج است. مهندسی معدن دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران و دکتری مدیریت دولتی گرایش توسعه از دانشگاه علامه طباطبایی دارد. او در سال ۹۲ نیز هیات علمی دانشگاه علامه شدند و در حوزه های تخصصی سیاست صنعتی و تامین مالی نواوری و مدیریت توسعه فعالیت کردند.

درسال ۱۳۸۲ در شرکت مگفا در ذیل سازمان گسترش با فراخوان جذب در حوزه IT مشغول بکار شدند. همینطور در سال ۱۳۸۳ در دفتر آمار وزارت صنایع و معادن مشغول شدند. در سال ۸۴ در معاونت معدنی به عنوان معاون دبیرخانه ستاد فولاد و مسئول بخش فولاد تدوین استراتژی معدن ادامه همکاری دادند. زندی در ادامه سال ۱۳۸۷ مدیرکل آمار و فراوری داده های وزارت خانه و دبیر ستاد پایش تولید و سرمایه گذاری شد.

با تشکیل استان البرز اولین رییس صنایع و معادن استان بودند. پس از آن مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز و سپس معاون تجاری سازی فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در وزارت علوم شد.

همچنین معاونت امور شرکت ها و سرمایه گذاری صندوق فولاد را با موضوع راهبری شرکت ها عهده‌دار شد.
سال ۱۳۹۵ مدیرعاملی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام را بر عهده گرفتند. درنهایت آذر سال ۹۷ معاون طرح و برنامه وزیر صمت و جانشین وزیر در کمیسیون اقتصادی دولت و شورای اقتصاد مقاومتی بود.

عضو شوراهای بیرونی وزارت خانه از جمله شورای بورس و شورای پول اعتبار را بر عهده داشت. دراین شورا موضوعاتی مانند تدوین سیاست صنعتی وزارتخانه و مدلهای تامین مالی بورسی و شرکت های سهامی عام پروژه را برعهده گرفت.

از سال ۱۴۰۰ تاکنون مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران است که بزرگترین تولید کننده مواد پایه صنایع شوینده است.

modir

Recent Posts

فضای سبز تهران از بحران تا واقعیت

طی سه سال سرانه فضای سبز تهران برای هر نفر از ۱۵/۸ متر مربع به…

13 ساعت ago

سیاست‌های بانک مرکزی برای حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید

بانک مرکزی ایران در مسیر سرمایه‌گذاری برای تولید اعلام کرده است که نقش ۹۰ درصدی…

1 روز ago

استراتژی ترامپ برای موفقیت

استراتژی ترامپ برای ثروتمند شدن مذاکره و پیشنهاده وعده‌های بوده که سرمایه‌گذاران را مشتاق کند…

2 روز ago

چه کسانی برندگان واقعی بازار بورس هستند؟

بازار بورس در از فرصت‌ها و سیاهچاله های است که می تواند افراد را ثروتمند…

2 روز ago

لیدرهای بورس با ریسک‌ها تغییر می کنند؟

لیدرهای بورس در شرایطی که بازار وضعیت پایداری نداشته باشد بر مبنای ارزندگی تعیین نمی‌شود.…

2 روز ago

توافق با آمریکا قطعی شد؟

توافق با آمریکا در حال حاضر به یک تابوی بزرگ برای مقامات ایرانی تبدیل شده‌است.…

2 روز ago