به گزارش سرمایه فردا، ۲۸سال از اولین فرمان و دوسالونیم از دومین فرمان واگذاری سهام پارسخودرو میگذرد، با این حال خصوصی سازی قدیمی ترین شرکت خودروساز کشور هنوز سرانجامی پیدا نکرده است.
حالا برخی اخبار غیررسمی از اقداماتی برای تسریع واگذاری پارس خودرو خبر می دهند.
هر چند هنوز زیر ساخت های این واگذاری که الزاما توقف قیمت گذاری دستوری خودرو است، مهیا نشده با این حال به نظر می رسد که اقداماتی برای واگذاری پارس خودرو درحال انجام است.
واگذاری سهام خودروسازی همچون سهامهای تودلی، در کلاف سردرگم بیتدبیریها گرفتار شده است.
خبر واگذاری سهام پارس خودرو از دو جهت مورد تایید و تکذیب قرار میگیرد.
اینکه میگوییم ممکن است خبر مذکور تایید شود ازاینروست که در راستای مصوبات اورژانسی دولت سیزدهم که خواهان به «نام زدن» برخی اقدامات بزرگ در حوزههای مختلف ازجمله خودرو است، این خبر میتواند صحت داشته باشد.
همچون تصویب آییننامه اجرایی خودروهای دستدوم که در آخرین روزهای عمر این دولت به سرانجام رسید و پس از معطلی یک سال و نیمه بالاخره در مورد آن تصمیمگیری شد.
اما اینکه عنوان میشود شاید خبر مذکور خیلی مورد تایید نباشد، از این روست که دولت چهاردهم رسما فعالیت خود را آغاز کرده و ممکن نیست قبل از چیدمان مقدمات واگذاری، مسوولان دولت سیزدهم بهسرعت زمینه واگذاری پارسخودرو را فراهم کرده باشند.
در هر صورت برخی از منابع غیررسمی روز گذشته در شرایطی خبر از واگذاری سهام شرکت پارسخودرو دادند که به نظر میرسد سازمان خصوصیسازی بهجد به دنبال فرمانی است که رئیسجمهور فقید آن را اسفند سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.
در یک دهه گذشته فروش سهام خودروسازی یا شرکتهای تابعه که اغلب نیز زیانده هستند، در زمره پیشنهادهایی برای تامین نقدینگی در شرکتهای خودروساز بوده است.
اما شرکتهای خودروساز در هر مقطعی از فروش این شرکتها شانه خالی کردهاند و بر حفظ آنها بیشتر اصرار داشتهاند.
خرید و فروش آنلاین طلا به دلیل راحتی و دسترسی آسان به بازارهای جهانی، به…
آیا با تلاشهای مستمر شهرداری تهران برای توسعه زیرساختهای حملونقل عمومی، شهروندان تهرانی به زودی…
صندوقهای اهرمی به عنوان یک ابراز نقش مهمی در معاملات بورس دارند. اما همیشه نقش…
آیا به اطلاعات خاصی در مورد بازار سهام ایران نیاز دارید؟ مثلاً نرخهای مالی، تحلیل…
بسیاری از فعالان بازار سرمایه آخرین گزارشهای کدال را دنبال میکنند تا بهتر نسبت به…
سهم تولید ناخالص داخلی ایران از اقتصاد دانشبنیان حدود نیم درصد است درحالی که در…