به گزارش خبرنگار سرمایه فردا، علیاکبر محرابیان وزیر نیرو در حاشیه بیستوسومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت برق ایران و نخستین جشنواره و فن بازار این صنعت با اشاره به اینکه رشد ۱۱ درصدی سیمان و افزایش تولید سایر شرکت ها حکایت از تامین نیاز صنایع در صنعت برق است، گفت: صنعت برق در مبادله برق و در صدور خدمات فنی و مهندسی و کالا برنامههایی در صنعت برق وجود دارد دارد و حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه نشان دهنده آغاز همکاری ما به شرکت های خارجی است.
او افزود: هم اکنون نه تنها با همسایگانی که دارای مرز خشکی هستیم مبادله برق داریم با کشورهایی مانند قطر که مرز آبی داریم اقداماتی برای انجام مبادلات برقی آغاز شده است.
وزیر نیرو تصریح کرد: هم اکنون در مراحل مطالعاتی به منظور پیشبرد پروژه مشترک با کشور قطر در این زمینه هستیم و امید است این پروژه در آینده نزدیک به مرحله اجرایی برسد.
وی در ادامه به افزایش راندمان نیروگاهی کشور اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین برنامههای نیروگاههای حرارتی و برق آبی این است که این واحدهای نیروگاهی در طول سال تعمیر شوند تا در فصل تابستان به بالاترین ظرفیت تولید داشته باشند.
به گفته وی، در تابستان سال جاری، در صنعت برق بالاترین ظرفیت برق آبی را به کار گرفتیم به طوری که تمام واحدهای برق آبی کشور در اقصی نقاط آماده تولید بوده است.
محرابیان درباره برقراری شبکه برق ایران و روسیه و نیز اثرات مثبت این امر، توضیح داد: اقدامات مطالعاتی اتصال شبکه برق ایران به کشور روسیه از طریق سه مسیر اعم از گرجستان، آذربایجان و ترکمنستان انجام شده است. مسیری که از نظر اجرایی بسیار آسانتر به نظر میرسد و نیاز به توسعه شبکه ندارد، مسیر آذربایجان است. خوشبختانه در این زمینه توافق بسیار خوبی با کشور جمهوری آذربایجان و روسیه صورت گرفته و این توافق منجر به این شد که بتوانیم از مسیر آذربایجان هرچه سریع تر شبکه های برق را متصل کنیم.
وزیر نیرو در ادامه ابراز امیدواری که حداکثر ظرف ۶ ماه آینده تبادل برق ایران، روسیه و آذربایجان به صورت مشترک آغاز شود. این طرح بسیار اقتصادی است چراکه پیک مصرف ایران و روسیه با یکدیگر کاملا متفاوت است. به عبارت دیگر زمانهایی که کشور روسیه بیشترین مصرف را دارد ایران کمترین مصرف را دارد و بالعکس.
وی اضافه کرد: با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی قانون بسیار خوبی به تصویب رسید بنام قانون مانع زدایی از صنعت برق که مواد بسیار خوبی از جمله ماده سه و چهار را دارد؛ اما اجرای ماده ۱۰ این قانون در طول زمان با افزایش راندمان نیروگاه های کشور همراه میشود به عبارت دیگر یارانه سوخت را به انتهای زنجیره منتقل میکند و موجب می شود نیروگاه هایی که راندمان بالاتری دارند بتوانند دریافتی های بیشتری داشته باشند.
جزئیات بیستوسومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت برق ایران
بیستوسومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت برق ایران و نخستین جشنواره و فن بازار این صنعت ، صبح امروز ۲۳ آبانماه با حضور علیاکبر محرابیان وزیر نیرو، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون ر اعلمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر انرژی پاکستان، سرپرست وزارت آب و انرژی افغانستان ، معاونان و مدیران ارشد صنعت برق و تعدادی از میهمانان خارجی افتتاح و آغاز به کار کرد.
در نمایشگاه بیستوسوم، ۴۷۴ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت خارجی از کشورهایی چون ژاپن، ایتالیا، آلمان، چین، کرهجنوبی، اسپانیا، هند، ترکیه جمهوری چک، کرواسی، لهستان و اسلونی حضور دارند. این نمایشگاه طی روزهای ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه در سالن خلیج فارس محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر و پذیرای متخصصان، صنعتگران و علاقهمندان است.
همزمان با نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران جشنواره فن بازار صنعت برق نیز با حضور۲۶۲ شرکت دانش بنیان و مرکز تحقیقاتی گشایش مییابد.
ساعت بازدید از بیستوسومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت برق ایران ۹ صبح تا ۱۶ عصر خواهد بود.
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…