دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور با انتشار بخشهایی از مصوبات کمیسیون ماده ۵ شهر تهران، برخی تصمیمات شهرداری که مغایر با طرح تفصیلی تهران برای «ساخت و ساز» اتخاذ شده است را رونمایی کرد.
در یک نمونه از مصوبات کمیسیون ماده ۵ که البته قسمتهایی از آن به تایید شورای عالی شهرسازی و معماری کشور نیز رسیده است، «بارگذاری مسکونی با تیراژ بالای واحد مسکونی در مرز غربی شهر تهران و مجاور منطقه ۲۲ تدارک دیده شده است».
براساس این مصوبه، قرار است ۲۰ بلوک مسکونی ۱۱ طبقه روی ۱۰ هکتار زمین در مجاورت منطقه ۲۲ تهران یعنی در امتداد اتوبان شهید لشگری احداث شود.
برای این قسمت از زمینها مجوز تغییرکاربری به «مسکونی» صادر شده است و برای ۲۵ هکتار زمین دیگر در این نقطه نیز مجوز «تغییر کاربری به خدمات عمومی» ارایه شده است.
مسیر اتوبان شهید لشگری در غرب تهران، کنار منطقه ۲۲ تهران است؛ منطقهای که طی ۱۰ سال گذشته به «شهر برجهای مسکونی» تبدیل شده است.
در منطقه ۲۲، برخلاف «توسعه بلندمرتبهها»، از خدمات بدیهی شهری مثل «بزرگراههای سالم (دارای روکش آسفالت مناسب)» یا فضای سبز مناسب کنار معابر یا مبلمان شهری مناسب شهروندان و همچنین خدمات محلهای خبر آنچنانی نیست.
در یک نمونه، سالهاست خروجی یکی از بزرگراههای منطقه ۲۲ با بلوکهای سیمانی مسدود شده است و معلوم نیست چرا مدیران شهری این مسیر پرتردد را بستهاند.
سکونت در منطقه ۲۲ با ایجاد ۲۰ بلوک مسکونی در ۱۱ طبقه که به زودی احداث میشود می ارزد. اما فعلا موقعیت شهری خوبی ندارد./دنیای اقتصاد
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…