ویژه

مدیریت گروه مالی فیروزه: ارزش‌آفرینی برای سهام‌داران

به گزارش سرمایه فردا، مدیریت گروه مالی فیروزه، با ۲۳۰ هزار سهام‌دار مستقل و بیش از ۴۰ میلیون نفر از ملت ایران از طریق سهام عدالت، ارزش‌آفرینی کرده است. این گروه در حوزه فناوری، شرکت تخصصی و توسعه نرم‌افزاری را جهت افزایش دسترسی عمومی به محصولات خود تأسیس کرده است. همچنین، گروه علاوه بر مشاوره استراتژیک، زنجیره کاملی از خدمات مالی را ارائه می‌دهد.

سبدگردان توسعه فیروزه، با هدف تبدیل شدن به یکی از اثرگذارترین نهادهای مالی در بازار سرمایه، ۲۰ سال تلاش بی‌وقفه‌ای را پشت سر گذاشته است. اکنون با دارا بودن ۲۰۰ سبد اختصاصی، به تحقق چشم‌انداز خود نزدیک شده‌ایم. تجربه‌های موفق صندوق‌های موج فیروزه و آتش از مسیر سرمایه‌گذاری برای همه مردم ایران به دست آمده است.

مدیریت دارایی و اعتماد مردم

گروه مالی فیروزه با بیش از دو دهه تجربه و حضور مستمر در بازارهای مالی ایران، هم‌اکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد دارایی را مدیریت می‌کند. این دستاورد نشان‌دهنده دانش تخصصی و توانمندی گروه مالی فیروزه و اعتماد مردم به این گروه است. چشم‌انداز آینده ما تبدیل شدن به یک سوپرمارکت مالی است که تمامی محصولات مالی را به صورت ساده و آسان در دسترس همه مردم ایران قرار دهد.

شروع فرایند پذیرش در بازار سرمایه

رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه، بیان داشت که درخواست پذیرش در بازار سرمایه آغاز شده است. پس از عرضه اولیه در ماه‌های آینده، امیدواریم به سهام‌داری میلیونی دست یابیم. گروه ما ۲۰ سال پیش با رسالت وارد کردن سرمایه‌های بین‌المللی به بازار سرمایه تأسیس شد. سرمایه‌گذاران اولیه از ایرانیان مقیم خارج از کشور بودند و آن سال‌ها، سال‌های طلایی اقتصاد ایران به شمار می‌آمد.

جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ارائه خدمات مالی داخلی

مدیرعامل گروه مالی فیروزه گفت: با سخت‌تر شدن تحریم‌ها در دهه ۹۰، جذب سرمایه‌گذار خارجی به شکل قبلی ممکن نبود. هرچند این صندوق همچنان در کشور فعال است و سرمایه‌گذاری خارجی در ایران انجام می‌دهد. در این شرایط، ما به ارائه خدمات مالی و سرمایه‌گذاری در داخل ایران برای سرمایه‌گذاران ایرانی پرداختیم. چندین شرکت از جمله شرکت کارگزاری فیروز آسیا، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران با نماد وتوصا، شرکت سرمایه‌گذاری اعتبار ایران، شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و تجارت و شرکت سرمایه‌گذاری سبحان را خریداری کردیم و با ایجاد تغییر ساختاری در این شرکت‌ها، برای هزاران سهام‌دار آنها ارزش‌آفرینی کردیم.

توسعه ابزارهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری

او تاکید کرد: در دهه ۹۰ تمرکز ما بر توسعه ابزارهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری متنوع قرار گرفت. در حال حاضر، یک سبد کامل از تمامی ابزارهای مالی در گروه ما موجود است که انواع مشتریان حقوقی و حقیقی از آن استفاده می‌کنند. ما دو صندوق درآمد ثابت داریم که مشابه سپرده بانکی عمل می‌کنند و معمولاً بیشتر از بانک سود می‌گیرند. صندوق فیروزه بورسی است و مانند بانک ماهانه سود به حساب سپرده‌گذار واریز می‌شود. صندوق اهرمی موج که امروز به عنوان لیدر بازار سرمایه معروف است، یکی از موفق‌ترین محصولات گروه مالی فیروزه است. صندوق موج فیروزه که در شرایط تورمی به مردم ایران وام می‌دهد و از طریق وام در بازار سرمایه‌گذاری کنند و کسب سود کنند. همچنین، صندوق طلای آتش فیروزه شروع به فعالیت کرده است که با آمدن صندوق طلا، سبد محصولات ما کامل شده و انواع دارایی‌های مختلف را پوشش می‌دهیم.

رسالت گروه مالی فیروزه: عمومی کردن محصولات مالی و سرمایه‌گذاری

ربیعی تاکید کرد: رسالت گروه مالی فیروزه، عمومی کردن محصولات مالی و سرمایه‌گذاری در ایران است. در شرایط اقتصادی کشور، خصوصاً در سال‌های اخیر که تورم داشته‌ایم، سواد مالی و سرمایه‌گذاری دیگر یک اختیار نیست بلکه یک ضرورت شده است. عدم آگاهی از سواد مالی و سرمایه‌گذاری منجر به از دست رفتن دارایی و ثروت مردم به دلیل کاهش ارزش پول ملی می‌شود. ما از طریق تنوع در محصولات و دسترسی آسان به این محصولات، به بهبود سواد مالی و سرمایه‌گذاری مردم کمک می‌کنیم. همچنین، آکادمی فیروزه را راه‌اندازی کرده‌ایم تا سرمایه‌گذاری و سواد مالی را به مردم آموزش دهیم و آنها را تشویق کنیم تا از روش‌های شفاف و قانونی به سودآوری برسند.

افزایش آگاهی مردم درباره سرمایه‌گذاری شفاف و قانونی

وی تاکید کرد: در ماه‌های اخیر، تبلیغات مربوط به طلای آب‌شده در ساختارهای غیرشفاف و غیرقانونی به چشم می‌خورد. این پلتفرم‌ها ریسک را برای همه افزایش می‌دهند، در حالی که ساختار سرمایه‌گذاری در طلا به صورت کاملاً شفاف و قانونی در بازار سرمایه ما وجود دارد. بسیاری از مردم ایران از این ساختارها اطلاع ندارند. ما رسالت خود می‌دانیم که آگاهی مردم را افزایش دهیم.

او تصریح کرد: یکی دیگر از حوزه‌های مورد توجه ما، حوزه فارکس و رمز ارز است. با کاهش ارزش پول ملی، اهمیت سواد مالی و سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه بیش از پیش احساس می‌شود. افزایش سواد مالی مردم ایران بخشی از رسالت ماست. افزایش سواد مالی و سرمایه‌گذاری منجر به افزایش مشارکت مردم در محصولات ما و کلیت بازار سرمایه می‌شود. این رسالت عمومی کردن سرمایه‌گذاری و افزایش آگاهی مالی، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور خواهد داشت.

تشویق سرمایه‌گذاری شفاف و قانونی

مدیرعامل گروه مالی فیروزه گفت: متاسفانه در ده سال گذشته روند سرمایه‌گذاری در ایران کاهشی بوده و نرخ تشکیل سرمایه منفی بوده است. این به معنای فرسودگی زیرساخت‌های کشور و شرکت‌های موجود است. ما امیدواریم که به عنوان یک گروه مالی بخش خصوصی در ایران از طریق تشویق سرمایه‌گذاری شفاف و قانونی و از طریق بازار سرمایه، به تشکیل سرمایه و رونق اقتصادی در کشور کمک کنیم.

هلدینگ مالی فیروزه: ترکیبی از شرکت‌های برتر مالی

ربیعی گفت: فیروزه امروز یک هلدینگ مالی با چندین شرکت در دل خود است. شرکت‌های اصلی ما شامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه با ۱۵ صندوق سرمایه‌گذاری و صدها سبد تحت نظر آن، شرکت کارگزاری فیروزه آسیا که شراکتی بین گروه مالی فیروزه و بیمه آسیا است و تمامی خدمات بروکری و کارگزاری را در بازارهای مختلف برای مشتریان فراهم می‌کند. همچنین، شرکت مشاوره سرمایه‌گذاری دانش فیروزه که تمرکز بر تأمین مالی شرکت‌ها و کسب و کارهای ایرانی و مشاوره عرضه آنها در بازار سرمایه دارد.

او ادامه داد: بخش دیجیتال گروه ما ابزارهایی را برای دسترسی آسان‌تر مردم به محصولات مالی در اقصی نقاط کشور فراهم می‌کند. شرکت سرمایه‌گذاری وتوصا برای ۲۳۰ هزار سهام‌دار مستقیم و میلیون‌ها سهام‌دار غیرمستقیم سهام عدالت، ارزش‌آفرینی می‌کند. ما بیشتر به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه و حوزه اقتصاد دیجیتال و استارتاپ‌ها می‌پردازیم و تجربه خوبی در این حوزه داریم. در دو سال گذشته، تنها گروهی بوده‌ایم که مجوز رسمی از اتحادیه اروپا برای راه‌اندازی صندوق رسمی اروپا و سرمایه‌گذاری در ایران را کسب کرده‌ایم. حوزه‌های بیمه، خرید اقساطی و لنتک و همچنین صندوق‌های نوآورانه از جمله فعالیت‌های ما در آینده خواهند بود.

دانش تخصصی سرمایه‌گذاری در ایران

تجریشی، عضو هیئت مدیره گروه، گفت: مزیت رقابتی ما، دانش تخصصی سرمایه‌گذاری در ایران است که با سرمایه‌گذاری خارجی وارد ایران شده و بومی‌سازی شده است. این دانش از بازارهای جهانی و اقتصاد جهانی شروع می‌شود و به اقتصاد ایران می‌رسد و نهایتاً به تصمیمات سرمایه‌گذاری در داخل و خارج از بازار سرمایه منجر می‌شود. پذیرش شرکت‌ها در بازارهای بورس یا فرابورس از دیگر اقدامات ماست.

modir

Recent Posts

گزارش عملکرد نه ماهه شرکت‌های اوره و متانول در سال ۱۴۰۳

عملکرد ۹ ماهه شرکت‌های اوره و متانول در سال ۱۴۰۳ نشان‌دهنده رشد و افت‌های قابل…

4 ساعت ago

آرامش نسبی در بورس تهران: روز کم نوسان برای معامله‌گران

امروز بورس تهران روزی کم نوسان و نسبتاً آرام را پشت سر گذاشت؛ این در…

5 ساعت ago

دستاوردها و پیشرفت‌های اقتصادی ایران

ایران با حمایت از تولیدات داخلی و توسعه صنایع مختلف تلاش کرده تا به تدریج…

6 ساعت ago

دست کروز از خصوصی‌سازی صنعت خودرو کوتاه شد؟

در روزهای اخیر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار توقف واگذاری…

6 ساعت ago

تغییر نظام ارزی و چالش‌های اقتصادی ایران

این مقاله به بررسی ضرورت تقویت نظارت بر بازار، اصلاح قوانین و حمایت از اقتصاد…

7 ساعت ago

فیلترینگ و تأثیرات منفی آن بر کسب ‌و کارها

فیلترینگ اینترنت و محدودیت‌های اعمال شده بر دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های دیجیتال، تأثیرات…

11 ساعت ago