به گزارش سرمایه فردا، سبحانی مدیرعامل تریگ آپ در نشست خبری با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در استارتاپ نیازمند برنامهریزی است، گفت: دربخش میکرو بی سی سرمایه گذاران خطر پذیر برای مدیریت ریسک روی کسب و کارهای بالغ تر سرمایه گذاری کردهاند. بههمین دلیل یک گپ بین کسب و کار سرمایه گذاران و خروجی مورد علاقه شتاب دهنده ها ایجاد شدهاست.
بهگفته سبحانی تیمی که وارد شتاب دهنده میشود در صورتی که مدل کسب و کاری را با ارتباط با مشتریان تعریف کرده باشد موفق خواهد بود. در مرحله بعد این تیم می تواند از وی سی ها جذب سرمایه کند و برای توسعه محصول و خدمات سرمایهگذاری مشترک داشته باشند. اما در شرایط کنونی وی سی ها بیشتر روی کسب و کارهای بالغ تر متمرکز شدهاند.
مدیرعامل تریگ آپ گفت: هدف گذاری تریگ آپ این است که در بخش های ورود کند که مورد توجه وی سی هاست. درحال حاضر نهادهای به نام میکرو ویسی شکل گرفتهاند که بین شتاب دهندهها و وی سی ها حرکت میکنند. بهعبارت دیگر مقیاس سرمایهگذاری را کاهش دادهاند. ازطرف دیگر روی سرمایهگذاری در استارتاپ برنامه ریزی کردهاند.
درادامه او با تاکید بر اینکه راهبری استارت آپها نقطه قوط تریگ آپ است که در نتیجه ده سال تجربه به دست آمدهاست، گفت: بینشی که در ده سال گذشته باعث شده امروز بتوانیم به کسب و کارهایی که از شتاب دهنده ها جدا شدهاند کمک کنیم. بهطوری که بتواند به یک سرمایهپدذیر از وی سیها تبدیل شود.
مدیرعامل تریگ آپ با اشاره به اینکه سال ۲۰۰۹ حدود ۵۰ میکرو وی سی در جهان وجود داشته است، گفت: درشرایط کنونی تعداد میکروی سی ها به ۱۴۰۰ رسیده است. ۲۰ درصد سرمایه گذاری های لایه سرمایه گذاری وضعی در میکرو وی سی ها انجام شدهاند. سه کسب و کار استارتاپی اوبر، اسلک و لاک باکس از میکرو وی سی ها جذب سرمایه داشتهاند.
وی با اشاره به اینکه شرکتها میتوانند از ایده تا مدل کسب و کاری از ظرفیتهای تریگ آپ استفاده کنند، گفت: مدل کسب و کاری تریگ آپ میزان سرمایه گذاری یک میلیارد تومان است که ۶۰ درصد آن آوردهاست. در شرایط کنونی پیام ما به تیمهایی که از استارت آپ ها خارج شدهاند. این است که ما آماده همکاری با آنها در بخش سرمایهگذاری و راهبری هستیم. همچنین در بخش توسعه محصول تریگ آپ میتواند به شرکتها کمک زیادی داشته باشد.
همچنین سبحانی با اشاره به اینکه تریگ آپ در حوزه های مختلف ورود کردهاست، گفت: در هوشمندسازی صنعتی و انقلاب صنعتی چهارم، امنیت فضایی، فناوری های مالی، لجستیک، سلامت و سالمندی و انرژی از بخش هایی مورد توجه شرکتاست.
رئیس هیات مدیره شرکت تریگ آپ گفت: سرمایه گذاری در حوزه شتاب دهی به دلیل گپهایی که در کشور وجود داشت، با چالش هایی مواجه است. شرکت تریگ آپ در سال های اخیر توانسته خود را در سطح فناوری و آمادگی برای سرمایهپذیری توانمند کند. در این مرحله از کسب و کار به بلوغ رسیدهاست. به طوری که پنل راهبری راه اندازی شده و آموزش نیز در این بخش آغاز شدهاست.
علوی با بیان اینکه در حال حاضر در بخش سیاست های ترویجی قصد داریم از پروژه های دانشجویی حمایت کنیم. تا وارد اکوسیستم کسب و کار شوند، تصریح کرد: در شرایط کنونی به دنبال سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی هستیم. ۶۰ درصد در بخش میکرو بی سی خواهد بود. تا روح جدیدی به اکوسیستم پژوهشی کشور به دمیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمکاری بانکها در پرداخت وامهای ساخت…
به گزارش سرمایه فردا، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خبر داده که انتخابات شورای شهر احتمالا…
خسارات ناترازی برق با افزایش هزینهها و اختلال در فرآیند تولید، وزارت صنعت، معدن و…
بازدهی بالایی که از سال ۹۹ تاکنون داشته است، ممکن است نتیجهی کوتاهمدت باشد و…
تحلیل نمادهای دارویی نشان می دهد که افزایش قیمت دارو ممکن است به رشد درامد…
بازار دلار و طلا تحت برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش دارایی امن است. اما آیا…