به گزارش سرمایه فردا، محمود سیجانی اظهار کرد: بر اساس مصوبات دورانهای قبل شهرک صنعتی پوشاک قرار است در محور اتوبان قم ساخته شود و جانمایی هم شده است.
وی افزود: اما محل ساخت این شهرک مشکلاتی دارد. بهتر است این شهرک در همان محل یا نزدیک آن ساخته شود، چرا که نزدیکی به فرودگاه و محور تهران قم که ۱۷ استان از آن تردد میکنند، مکان خوبی است.
سیجانی با بیان اینکه در دو قالب در حال پیگیری موضوع هستیم که یا شهرک همان جا یا در نزدیکترین نقطه به همان محل ساخته شود، گفت: پوشاک به دلیل نداشت آلایندگی و آببری، ارزش افزوده بالا، ارزآوری و غیره، یکی از پتانسیلهای استان تهران است. اگر بتوانیم با برندهای خاص بر تولید پوشاک تمرکز کنیم، میتواند برای صنعت کشور ارزش آفرین باشد.
گفتنی است: طبق اعلام قبلی سازمان صمت استان تهران زمین شهرک صنعتی پوشاک ۱۱۸ هکتار است که زمین صنعتی آن جدا و بخشی برای زیرساخت و فضاهای عمومی منظور میشود. احتمالا حدود ۳۵۰ قطعه زمین صنعتی بین ۱۰۰۰ تا بالای ۳۰۰۰ متر ایجاد خواهد شد که متناسب با نوع فعالیت در اختیار بهرهبرداران صنعتی قرار میگیرد. شهرک صنعتی پوشاک در شهرستان ری، تقریبا مقابل فرودگاه امام خمینی مستقر است.
علت طولانی شدن فرآیند ساخت زمین شهرک صنعتی پوشاک این بوده که این زمین قبلا برای فعالیت دیگری مجوز گرفته بود که بعداً آن فعالیت امکانپذیر نشد و مجدداً برای شهرک صنعتی پوشاک پیشبینی شد. همچنین در مسیر صدور مجوز نهایی در کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغات ایراداتی وجود داشت که برطرف شدن آنها طولانی شده است.
رئیسجمهوری وقت سال ۱۳۹۵ کلنگزنی این پروژه را انجام داد و پیشرفت آن در دستور کار قرار گرفت تا بتوان با گردآوری مجموعهای از واحدهای مختلف صنعت پوشاک، شهرک صنعتی آن را در محلی به موقعیت جغرافیایی روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) به بهرهبرداری رساند. شهرک تخصصی پوشاک اولین شهرکی است که بر اساس نیاز داخلی طراحی شده و سراسر زنجیره تولید پوشاک از تأمین مواد اولیه، مد، طراحی و… را شامل میشود. اما در سالهای اخیر ساخت این شهرک بارها به تعویق افتاد. برای مثال مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران هم در نیمه اول سال ۱۳۹۸ و هم در نیمه دوم آن سال وعده داد که ساخت شهرک صنعتی پوشاک آغاز شود.
آخرین بار معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از حل مشکلات ساخت این شهرک خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که تا پیش از تابستان عملیات اجرایی آن آغاز شود./ایسنا
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…