به گزارش سرمایه فردا، مدیر عامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز با اشاره به اینکه معدن ۱۹ دی هنوز به بهره برداری نرسیده است، گفت: از سال ۹۷ با شرکت های متعددی فعالیت شناسایی و اکتشاف انجام داده که ماده معدنی در عمق ۱۶۰ متری است و تاکنون ۲۶ هزار متر حفاری انجام شده که حدود ۶ هزار متر آن در سنگ آهن انجام شده است.
محمدرضا کاظم پور با بیان اینکه پیشنهادی به استان داده ایم که مجوز باطله برداری حین اکتشاف بدهد و این برای نخستین بار است که در کشور چین اقدامی می شود، اظهار کرد: از مهر ۱۴۰۰ فاز نخست بهرهبرداری برای حجم ۱۰۰ میلیون تن باطله برداری ۱۹ دی آغاز شد و با وجود اینکه قرار بود پروژه ۳۰ ماهه انجام شود اما در مدت ۱۸ ماه به پایان رسید که هر ما حدود ۷ میلیون تن باطله برداری انجام شد.
او با تاکید بر اینکه فاز دوم از تیر ماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تاکنون ۳۰ میلیون تن باطله برداری انجام شده و پیش بینی می شود تا پایان سال پروژه به پایان برسد، اظهار کرد: برآورد ما این است که سال آینده ۴ میلیون تن سنگ آهن استخراج کنیم.
مدیر عامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز با تاکید بر اینکه سنگ آهن استخراجی برای دو شرکت بزرگ معدنی سهامداران عمده خواهد بود، گفت: در حال حاضر فعالیت معدنی با محیط زیست در تضاد است اما شرکت مشاور محیط زیست گرفته تا تخریب به حداقل ممکن برسد.
کاظم پور درباره وضعیت اشتغالزایی معدن، اطهار کرد: هم اکنون اشتغال مستقیم شرکت ۹۰۰ نفر و ۱۵۰۰ نفر هم اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده و با بهره برداری از معادن میزان اشتغال مستقیم به ۱۵۰۰ و اشتغال غیر مستقیم به ۳ هزار نفر افزایش یابد.
او با تاکید بر اینکه به اشتغالزایی برای جوانان توجه زیادی داریم، اظهار کرد: تمام نیروهای استخدامی مطابق فرایندی تربیت خواهند شد و این کار با کمک دانشگاه و شرکت های دانش بنیان استان یزد انجام می شود.
او با تاکید بر اینکه هم اکنون با شرکت های دانش بنیان برای بهره برداری از عناصر نادر خاکی همکاری داریم، تصریح کرد: استحصال مواد معدنی خاص داخل آب و … از مهمترین پروژه های در دست همکاری است
مدیر عامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز درباره تاثیر گاز و برق در فعالیت شرکت، اظهار کرد: در حال حاضر تراک های شرکت بیشتر از گازوئیل استفاده می کنند به همین دلیل تحت تاثیر قطعی گاز و برق نیستیم و بیشتر از گازوییل استفاده می کنیم.
او با تاکید بر اینکه در حوزه مسیولیتهای اجتماعی و ایجاد زیرساخت های داخلی هم پروژه های را انجام می دهیم، اظهار کرد: ایجاد شبکه برق، ایجاد محل اقامت نیروی انسانی معدن، ساخت جاده در راستای مسئولیت های اجتماعی از مهمترین برنامه های شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز است.
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…