Categories: آخرین اخبار

حاشیه سازی برای نوسان گیری از سهام بانک صادرات

به گزارش سرمایه فردا، اخیرا خبری درخصوص واگذاری ۲ دستگاه «مین فریم» (main frame) یا همان «پردازنده مرکزی» توسط بانک صادرات ایران به بانک ملی، بدون رعایت تشریفات قانونی مطرح شده بود و برخی  این اقدامات را خارج از منافع سهامداران عنوان کرده بودند در حالی که پیگیری های خبرنگار نبض اقتصاد حکایت از این دارد که این خبر صحت نداشته و بیشتر به نظر می رسد با اهدافی خاص منتشر شده تا سهام بانک در بورس تحت تاثیر قرار بگیرد یا با سواستفاده از این نوع خبرها از سهامداران نوسان گیری کنند یا با تشویش اذهان بازنشستگان و کارکنان بانک صادرات ایران به دنبال حاشیه های خاص بروند.
نتیجه پیگیری خبرنگار نبض اقتصاد نشان داد که اولا بانک صادرات ایران سال گذشته ۴ دستگاه مین فریم مورد نیاز خود را خریداری کرده که دو دستگاه اصلی که زیر بار شبکه رفته و آثار آن در فعالیت شبکه بانکی نمایان است و دو دستگاه دیگر برای پشتیبان قرار است استفاده شود اما در هر حال برنامه خرید نسل های جدیدتر این دستگاه ها نیز با هدف افزایش سرعت و کیفیت ارائه خدمات بانکی به مشتریان، در دستور کار بانک قرار دارد.
در حال حاضر ادعای واگذاری دستگاه های مین فریم “بدون درنظرگرفتن مسائل فنی” و “اولویت قراردادن نیاز بانک ملی”، برداشت صحیح از ضرورت همکاری میان بانک ها نیست. موضوع واگذاری دو دستگاه پشتیبان با هدف خرید دستگاه های پیشرفته تر بدون آنکه به فعالیت فعلی شبکه خدشه ای وارد کند و به عنوان یک فرصت، اخیر از سوی حوزه ای تی بانک صادرات مطرح شده که به لحاظ فنی در حال بررسی است و مدیران بانک صادرات خود را مکلف می دانند که اطمینان حاصل شود که درصورت واگذاری، هیچ گونه ریسک عملیاتی با اهمیتی برای بانک ایجاد نشده و مشتریان بانک را در دریافت خدمات مورد نیاز خود، با چالش مواجه نسازند.
نکته دیگر اینکه مبالغ اعلام شده بابت این دستگاه ها و واگذاری زیر قیمت آنها به بانک ملی، بدون نظر کارشناسی مطرح شده است و قطعا هرگونه فروش یا واگذاری، با رعایت کامل تشریفات قانونی و کشف قیمت توسط کارشناسان رسمی دادگستری و توجه ویژه به صرفه و صلاح سهامداران و مشتریان بانک صادرات ایران خواهد بود. بنابراین اولویت بانک صادرات ایران، ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان خود و رعایت صرفه و صلاح ذینفعان است و این اولویت، تغییر نخواهد کرد.

modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

9 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

9 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

9 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

9 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

10 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

10 ساعت ago