آخرین اخبار

جزئیات تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی برای دانش بنیان ها

به گزارش سرمایه فردا، روح‌الله ذوالفقاری با اشاره به جزء۴ بند «ب» تبصره۱۸ قانون بودجه سال۱۴۰۲ کل کشور اظهار کرد: امسال ‌پنج هزار میلیارد تومان در قالب تبصره۱۸ قانون بودجه به‌عنوان تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های فناور و خلاق پیش‌بینی شده است. بر همین اساس صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به شناسایی، ارزیابی اولیه و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به بانک‌های عامل اقدام می‌کند. او با بیان اینکه سقف تسهیلاتی که در جریان این طرح به هر شرکت‌ اعطا می‌شود، ۳میلیارد تومان خواهد بود، تصریح کرد: نرخ کارمزد این تسهیلات ۴درصد (قرض‌الحسنه) و دوره بازپرداخت آن نیز ۴۸ماه است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به اینکه در این فرآیند ۱۰بانک عامل صندوق نوآوری را همراهی خواهند کرد، گفت: این بانک‌ها شامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، قرض‌الحسنه رسالت، ملی، ملت، صادرات، تجارت، سینا، توسعه تعاون، سامان و اقتصاد نوین است. ذوالفقاری در ادامه درباره نحوه محاسبه مبلغ تسهیلات از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای معرفی به بانک‌ها نیز گفت: این تسهیلات بنا به درخواست متقاضیان با دو الگو محاسبه می‌شود؛ الگوی اول «تثبیت اشتغال ایجاد ‌شده» است.

در این روش، «خالص افزایش اشتغال» در شرکت از فروردین۱۴۰۱ تا تیر۱۴۰۲ بر اساس شاغلان تمام‌وقت لیست بیمه ملاک محاسبه قرار می‌گیرد. «خالص افزایش اشتغال» شرکت، از طریق تفریق «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه فروردین‌ماه ۱۴۰۱» از «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه تیرماه ۱۴۰۲» به دست می‌آید. به ازای هر نفر «خالص افزایش اشتغال» با مدرک کارشناسی و بالاتر، تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق) آخرین مدرک تحصیلی شاغل، عضویت شاغل در بنیاد ملی نخبگان و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود.

او افزود: الگوی دوم نیز «ایجاد اشتغال جدید» است. در این روش، شرکت با تکمیل کاربرگ‌های مندرج در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح خود برای ایجاد اشتغال جدید را به همراه «فرم تعهد اشتغال» (ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی) بارگذاری می‌کند. با ارزیابی طرح توسط صندوق، «خالص افزایش اشتغال» شرکت برآورد و تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی شاغلان جدید و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود./دنیای اقتصاد

modir

Recent Posts

چگونه شناخت اقتصاد گذشته، درک بهتری از تصمیمات مالی امروز را فراهم می‌کند؟

اقتصاد امروزی حاصل قرن‌ها تغییرات بنیادین و تحولات ساختاری است. از انقلاب کشاورزی تا انقلاب…

11 ساعت ago

چگونه پیش‌بینی تورم به ثروت‌سازی اقتصادی کمک می‌کند؟

توانایی پیش‌بینی تورم و مدیریت هوشمندانه تصمیمات اقتصادی، یکی از راه‌های موفقیت مالی در ایران…

11 ساعت ago

دلایل تغییر جهان چیست؟

در دوران بحران‌های جهانی و بازگشت ناسیونالیسم اقتصادی، حمایت‌گرایی به ابزاری برای توجیه ناکارآمدی اقتصادی…

12 ساعت ago

تاکید دبیر شورای عالی مناطق آزاد بر صادرات از مناطق آزاد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به اهمیت توسعه صادرات…

15 ساعت ago

منطقه آزاد اروند دروازه ورود گردشگر سلامت به کشور

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با توجه به اینکه…

21 ساعت ago

دپوی خطرناک بنادر و مدیریت خطرناک‌تر؛ بندر شهید رجایی قربانی سوء‌مدیریت

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره دپوی خطرناک در بنادر هشدار داد: حادثه بندر شهید رجایی…

1 روز ago