به گزارش سرمایه فردا، رضا باقری اصل- دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات- در همایش تبیین قوانین توسعه دولت هوشمند و حکمرانی دادههای ملی که با هدف ارزیابی عملکرد دستگاهها و تبیین قوانین جدید این حوزه برگزار شد، گفت: این جلسه برای تبیین ریل گذاری مصوبه برنامه هفتم و قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در حوزه دولت هوشمند و حکمرانی دادهها برگزار میشود.
وی با اشاره به فرایندهای طی شده در دولت الکترونیک تا پنجره ملی خدمات دولت هوشمند افزود: در حال حاضر که وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند میشویم که بیش از ۵۲۰۰ شناسنامه خدمت و در حدود ۶۳ درصد متصل هستند، کاملا مشخص است که بعضی دستگاهها مانند تامین اجتماعی، آموزش و پرورش و امور مالیاتی در این حوزه پیشرو هستند.
باقری اصل با اشاره به جرمانگاری در قانون مدیریت دادهها و اطلاعات ملی درباره عدم رعایت مصوبات الزامآور کارگروه تعامل پذیری، گفت: تاکنون از بند مرتبط با این موضوع در این قانون استفاده نشده و امیدواریم با ارائه سرویس یکپارچه از سوی همه دستگاهها از این ضمانت اجرا در جهت سزادهی استفاده نشود.
وی افزود: تاکنون پنج جلسه کارگروه نظارتی با حضور رییس سازمان امور استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه و وزیر ارتباطات برای وزارتخانهها و دستگاههای مختلف برگزار شده است.
دبیرشورای فناوری اطلاعات تصریح کرد: هوشمندسازی به این معنی است که به جای مراجعه مردم به دستگاههای مختلف، دستگاههای دولتی با جاری کردن دادهها بین یکدیگر به مردم خدمت ارائه کنند و به جای اعتبارسنجی افراد، دادهها و اطلاعات بر اساس سامانههای هوشمند و داده کاوی خدمت ارایه شود.
وی با بیان اینکه برخی از خدمات باید حتی بدون درخواست انجام شود، افزود: به طور مثال برقراری بیمه نوزاد بعد از تولد و یا معرفی کودک بعد از ۶ سالگی به مدرسه نیاز به درخواست ندارد و به صورت هوشمند باید انجام شود.
دبیر شورای فناوری اطلاعات به مصوبه برنامه هفتم اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبه در پایان این برنامه مردم بدون مراجعه باید صددرصد خدمات را دریافت کنند و رتبه ما در این حوزه در دنیا باید به ۷۵ برسد.
طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی به پروژهها و تکالیف ۲۰ پروژه پیشران هوشمند سازی اشاره کرد و افزود: در این دوره برنامه جدی طراحی شده و تمام موارد تبدیل به قانون شده است و باید با همکاری یکدیگر این تکالیف قانونی را به سرانجام برسانیم./ایسنا
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…