آخرین اخبار

توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس

منصور رضایی، مصرف ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب‌پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی‌ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب‌پز موجب بهبود طعم و مزه آن می‌شود.

وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی‌اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت‌های فصل پاییز و آلودگی‌ها می‌شود.

رضایی ادامه داد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می‌شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد.

وی افزود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می‌تواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود./مهر

modir

Recent Posts

ناتوانی بیمه رازی در پرداخت خسارت

شرکت بیمه رازی، وابسته به بانک آینده، با نسبت توانگری مالی ۶۹ درصدی در پایان…

14 دقیقه ago

ابهام در دارایی‌های بانک شهر

بانک شهر تحت مدیریت محمدمهدی احمدی، در صورت‌های مالی سال گذشته با موارد متعدد افشای…

32 دقیقه ago

هنر سرمایه‌گذاری در بحران؛ چگونه چاقوی در حال سقوط را بگیریم؟

مارکس با نگاهی متفاوت به ریسک، تحلیل و رفتار سرمایه‌گذاران، موفق شد در یکی از…

8 ساعت ago

مناقصه NFL هند؛ محرک اصلی قیمت اوره در بازار جهانی

با نزدیک شدن به بسته شدن مناقصه وارداتی شرکت NFL هند در دوم سپتامبر، بازار…

8 ساعت ago

هشدار درباره تبعات مصوبه شورای عالی اداری؛ تهدیدی برای امنیت غذایی و تعهدات بین‌المللی

شاهرخ شجری، معاون اسبق برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی، در نامه‌ای رسمی خطاب به معاون اول…

13 ساعت ago

نظام کشاورزی و غذا قربانی اصلاحات شتابزده

در پی مصوبه اخیر شورای عالی اداری درباره اصلاح ساختار وزارت جهاد کشاورزی، دو تن…

13 ساعت ago