منصور رضایی، مصرف ماهیهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آبپز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنیها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتیاکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیتهای فصل پاییز و آلودگیها میشود.
رضایی ادامه داد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی میشود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن میتواند مضر باشد.
وی افزود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، میتواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود./مهر
امروز شنبه بیست پنجم اسفند تفاهمنامه ای بین سازمان مدیریت صنعتی و شرکت پترو عمران…
پرفسور محمد شریف ملکزاده سال های گذشته با اشاره به اینکه دولت باید با تمرکز…
مدیرعامل شرکت پویا زرکان گفت: شرکت پویا زرکان یکی از اولین تولیدکنندگان شمش طلا در…
بازار سهام هرچند در موقعیت کنونی گرفتار ریسکهای سیستماتیک شده و در سالهای گذشته نیز…
کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا، امید به جهش قیمت طلا و نقره در میانمدت،…
روند بازار سرمایه در چند وقت اخیر بیشتر رشد ریالی بودi که در نتیجه عرضه…