بورس

تاکید مدیران ارشد دولت بر توسعه بازار سرمایه

به گزارش سرمایه فردا، حجت‌اله صیدی که در جمع ناشران بزرگ بورسی صحبت می‌کرد، با اشاره به اثر محدود ریسک‌های سیستماتیک بر بازار سرمایه توضیح داد: در دوره مختلف دیده‌ایم که حتی در بدترین شرایط هم بنگاه‌ها و صنایع تولیدی و خدماتی فعال بوده‌اند، بنابراین ضمن مراقبت و صیانت از بازار نباید به نگرانی‌ها دامن بزنیم.

رییس سازمان بورس با اشاره به اقدامات انجام شده برای صیانت از بازار سرمایه، توضیح داد: از هفته گذشته جلساتی را به این منظور برگزار کرده‌ایم تا با آرامش درباره نحوه حفظ ثبات بازار تصمیم بگیریم.

او با اشاره به یک ضرب‌المثل مشهور در فرهنگ ایرانی افزود: بازار سرمایه و حتی کسب و کارها نباید با یک غوره سردی‌شان شود و با یک مویز گرمی، مخصوصا در بازار اوراق بهادار که اطلاعات کاملا شفاف و دسترس است، نباید با بیش‌واکنشی نسبت به مسائل مواجه باشیم.

صیدی با اشاره به محتوای نشست‌های برگزار شده در روزهای گذشته اعلام کرد: پنج‌شنبه در جلسه‌ای مسائل بنیادین بازار را بررسی و راهکارهایی را در قالب چند بند طراحی کردیم. پیرو آن، در نشست شنبه صبح با ناشران بزرگ هم موضوعات را مطرح کردیم.

صیدی در ادامه از همکاری و موافقت مدیران ارشد دولت با توسعه بازار سرمایه خبر داد و تاکید کرد: روز یک‌شنبه هفته گذشته جلسه‌ای با حضور رییس‌جمهور برگزار شد که در آن نشست، هم وزیر اقتصاد و هم دکتر طیب‌نیا مشاور عالی رییس جمهوری، مصادیق دقیقی از مسائل بازار و صنایع بیان کردند و آقای رئیس جمهور دستورات خوبی برای رفع مسائل بیان کرد.

او با اشاره به جلسه مشترک با رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در عصر روز گذشته اعلام کرد: در حال پیگیری مسائل بودجه‌ای در قالب نشست‌های مشترک با کمیسیون‌های ذی‌ربط مجلس شورای اسلامی هستیم. نمایندگان مجلس هم در این حوزه بسیار همراه هستند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به لزوم رفع موانع توسعه فعالیت صنایع و بازار سرمایه در حوزه ناترازی انرژی، به ویژه کمبود گاز در زمستان گفت: قرار شده بحث قطعی گاز صنایع در زمستان را از همین حالا پیگیر شویم. به همین منظور مذاکراتی را با دستگاه‌های مسئول برگزار کرده‌ایم. هم‌چنین مقرر است از صنایعی که به دلیل ناترازی انرژی با مشکل مواجه‌اند، بازدید کنیم و در مذاکره با وزارت صمت و نفت مشکلاتشان را پیگیری و در حد امکان رفع کنیم.

او از فعالان بازار سرمایه و ناشران بزرگ خواست برای توسعه فعالیت‌هایشان بیشتر وارد عمل شوند، چنان‌که سازمان بورس هم در حال برنامه‌ریزی برای پذیرش و عرضه صنایع بزرگ فعال در اقتصاد ایران در بازار است.

این گزارش حاکی است: در ادامه نشست، مدیران ارشد نهادهای مالی و ناشران بازار سرمایه به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و ضمن حمایت از برنامه‌های سازمان بورس پیشنهادهای را برای بهبود شرایط بازار ارائه کردند.

modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

9 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

9 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

9 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

9 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

9 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

9 ساعت ago