از سال گذشته نیز شنیده می شد که وزارت صمت به گسترش استفاده از خودروهای برقی علاقمند است اما وزارت نیرو به دلیل ناترازی برق چندان تمایلی به این مساله ندارد.
حالا با ورود برقی ها ، وزارت نیرو به بزرگترین مانع توسعه این محصولات تبدیل شده است .
هر چند هیات دولت به تازگی لایحه اصلاح قانون ساماندهی صنعت خودرو را به منظور تسهیل ورود خودروهای برقی تصویب کرده اما به نظرمی رسد پیش از هر اقدامی برای توسعه برقی ها، باید نظر وزیر نیرو در این زمینه جلب شود.
فرض کنید در شرایط کنونی که ۱۰ هزار خودروی برقی برای استفاده شخصی وارد کشور شده ، خریدار این یک محصول برقی برای شارژ خانگی به وزارت نیرو مراجعه می کند.
این در شرایطی است که وزارت نیرو هیچ پروتکل تعریف شده ای برای این خریدار و هزاران خریدار دیگر در جهت استفاده از شارژ خانگی ندارد.
هر چند وزارت نیرو نیز به دلیل ناترازی در بخش انرژی ،قادر به پاسخگویی در تامین برق خودروهای برقی نیست ، با این حال آنچه باعث شگفتی است ناهماهنگی و برنامهریزی جزیرهای در این زمینه است.
به نظر می رسد پیش از ورود برقی ها و الزاماتی که برای وارد کنندگان در این زمینه تعریف شده ، باید یک شورای تعاملی با حضور دستگاههای اجرایی ذیربط ، هدایت این امر مهم را عهده دار می شد.
مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا با ویژگیهای متفاوت از مذاکرات ۲۰ سال اخیر آغاز شد.…
پس از نپذیرفتن وزارت اقتصاد توسط علی طیبنیا، سیدعلی مدنیزاده به عنوان گزینه پیشنهادی دولت…
پس از گذشت سه سال از لغو قانون تغییر ساعت رسمی کشور، هیئت دولت لایحهای…
ایران در مذاکرات اخیر با ایالات متحده پیشنهادی برای راهاندازی پروژهای مشترک با مشارکت یک…
در حالی اخیراً وزیر راه و شهرسازی نسبت به سیاست حمایتی دولت از مسکن انتقاد…
با توجه به اینکه ایران سالها به واسطه تحریم ها پیوستگی چندانی با سیاست تعرفهای…