به گزارش سرمایه فردا، شرکت ایران دارو طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ معادل ۵۰ میلیارد تومان از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره یک ماهه مشابه سال قبل ۳۷ درصد افزایش داشته و از آنجایی که شرکت ایران دارو طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ معادل ۴۳ میلیارد تومان، از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴ درصد رشد داشته است. بنابراین روند صعودی درآمد شرکت آغاز شده است.
«دیران» با سرمایه ثبت شده ۸۸ میلیارد تومان طی عملکرد ده ماهه سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ مبلغ ۴۲۹ میلیارد تومان درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۹ درصد رشد داشته است.
در حال حاضر چهار ریسک اساسی کمبود نقدینگی به دلیل عدم وصول مطالبات بخش دولتی، «ریسک نرخ بهره» وام های پوشش دهنده «کمبود نقدینگی»، «ریسک تحریم اقتصادی» و «رشد نرخ ارز» برای تامین تجهیزات صنعتی و ماده اولیه همواره متوجه صنعت دارو است. به عبارت دیگر بخش مهمی از مواد اولیه شرکتهای دارویی از طریق واردات تامین میشود، رشد نرخ ارز، تامین ماده اولیه شرکتهای دارویی را با هزینه بالایی مواجه می سازد. همچنین از آنجا که دارویی ها برای ارتقای تکنولوژی به واردات دستگاه های جدید نیاز دارند، تحریم های اقتصادی می تواند سد بزرگی برای پیشرفت تکنولوژی خطوط تولید دارو محسوب شود. با این حال شرکت های دارویی عملکرد خوبی را ثبت کرده اند و پیش بینی می شود با وجود موج بیماری فراگیر انفلوآنزا یا کرونای جدید تقاضا نیز در نیمه دوم افزایش یابد.
اربابی گفت: منطقه آزاد چابهار با داشتن دسترسی سریع به آبهای آزاد، بهترین مسیر برای…
برندهای صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو حضور پررنگی داشتند اما برای اینکه سهم…
سرمایهگذاری در ۱۴۰۴ برخلاف سالهای گذشته با ابهام زیادی روبروست و حرکت گله ای در…
بازارهای طلا و ارز، با افت قابلتوجهی مواجه شدند که باعث کاهش قیمت دلار و…
شرکت بنیان رخشان تجارت، با تمرکز بر تولید محصولات پلیمری و محصولاتبهداشتی مادر و کودک،…
مجموعه فولاد خوزستان با اجرای پروژههای زیرساختی گسترده، علاوه بر توسعه ظرفیت تولید، توانسته است…