به گزارش سرمایه فردا، کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای معرفی به آکادمی اسکار در حالی آغاز به کار میکند که به نظر میرسد یکی از محدودترین دورهها را برای انتخاب فیلم پیش رو داشته باشد. بر اساس قوانین اسکار کشورهایی که متقاضی ارسال فیلم برای رقابت در بخش بهترین فیلم بینالمللی اسکار هستند، تا ۱۰مهرماه فرصت دارند نماینده سینمای خود را معرفی کنند. پیگیریها حاکی از این است که فردا ۲۰ شهریورماه کمیته انتخاب و معرفی فیلم به آکادمی، در بنیاد سینمایی فارابی تشکیل شده و با معرفی اعضا، کار خود را آغاز میکند.
فیلمها برای داشتن شرایط رقابت در شاخه فیلم بینالمللی باید در فاصله زمانی اول دسامبر ۲۰۲۲ (۱۰ آذر ۱۴۰۱) تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ (۹آبان ۱۴۰۲) حداقل هفت روز اکران پیاپی تجاری همراه با بلیتفروشی داشته باشند. بر این اساس حدود ۳۰ فیلم در این بازه زمانی اکران شده و امکان بررسی دارند ولی در میان آنها تعداد انگشتشماری حائز شرایط برای مورد توجه قرار گرفتن در آکادمی هستند. تعداد قابلتوجهی از فیلمهای اکرانشده در ماههای اخیر کمدی بودند که صرفا مخاطب ایرانی جامعه هدف آنها بود. برخی فیلمهای غیرکمدی هم اگرچه ممکن است بتوانند در رقابت اصلی برای انتخاب قرار بگیرند اما فاکتوری مهم همچون اکران جهانی را چندان در اختیار ندارند.
«بعد از رفتن»، «آخرین تولد»، «بیمادر»، «پرونده باز است»، «تصور»، «دستانداز»، «دسته دختران»، «ستارهبازی»، «ستون۱۴»، «سه کام حبس»، «شهرک»، «غریب»، «کت چرمی»، «مصلحت»، «نگهبان شب» و «ملاقات خصوصی» تعدادی از فیلمهای غیرکمدی اکرانشده در بازه زمانی مطابق قانون اسکار هستند. سال گذشته فیلم «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی از ایران به اسکار معرفی شد؛ ولی در یک سال گذشته طبق گفته پخشکنندگان و نیز بعضی مدیران سینمایی برخی جشنوارههای مهم دنیا هیچ فیلمی را از سینمای ایران نپذیرفتند و فرصتی برای همان معدود فیلمهای ساختهشده در عرصه جهانی فراهم نشد./دنیای اقتصاد
در این گزارش جامع به بررسی سوالات کلیدی در حوزه سرمایهگذاری پرداختهایم، از انتخاب بین…
مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان رویداد ملی هنر سرامیک دانشجویان ایران با عنوان «متغیرها»، در…
سرمایه گذاری موفق شروطی دارد که باید رعایت شود. برای آموزش ترید و معامله گری…
شوک افزایش قیمت برنج در حالی رخ داد که کشاورزان بهترین محصول خود را به…
سبد معیشت کارگران حدود ۲۳.۴ میلیون تومان تعیین شده اما با توجه به پایه حقوق…
پروفسور محمد شریف ملکزاده، پدر علم نوین مدیریت گردشگری و بنیانگذار نظریه MFT (گردشگری با…