آخرین اخبار

امسال ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی در کشور راه اندازی می شود

سردار سرتیپ پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور روز سه‌شنبه در نشست خبری با موضوع هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: در جنگ ترکیبی با امپراطوری غرب و جبهه استکبار همه باید جای خود را پیدا کنیم و با این جنگ مقابله کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه شعار امسال این سازمان برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، گفت: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است؛ تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

سردار زهرایی ادامه داد: بسیج مولود انقلاب است و از انقلاب و مردم جداشدنی نیست. اگر قرار است مشارکت مردم در جهش تولید اتفاق بیفتد، بدون بسیج این کار به نتیجه نخواهد رسید چرا که بسیج سازندگی یکی از ستون‌ها است.

وی در ادامه با بیان این که جهاد سازندگی به جهاد امیدآفرینی کمک می کند، گفت: دشمن جبهه رسانه ای قوی را با هزینه های هنگفت راه اندازی کرده است و در جنگ ترکیبی و روایت اول، اذهان عمومی را مسموم و خبرهای دروغ را منتشر می کند و در مدت دوماه در فتنه ای که ۲ سال قبل اتفاق افتاد حدود ۶۰ هزار دروغ را منتشر کردند بر همین اساس ما برای امیدآفرینی باید به طور گسترده اخبار امیدآفرین وسازندگی کشور را منتشر کنیم و دست ما از این نظر پراست.  

۳۳ هزار مسکن توسط کمیته امداد امام ساخته می‌شود

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه سال گذشته ۳۳ هزار مسکن توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) افتتاح شد، افزود: از این تعداد، با حضور رئیس جمهور ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی برای ایتام و محرومان ساخته شده بود، افتتاح کرد، که در واقع ۱۱ هزار خبر امیدآفرین بود.

سردار زهرایی با اینکه این سازمان دو قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومت دارد، تصریح کرد: در قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی اولویت کار، گسترش کمّی و کیفی گروه های جهادی است.

ثبت بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی در سامانه اطلس

وی افزود: ۴۲ هزار گروه جهادی تا پایان سال ۱۴۰۱ ثبت شده بود که در سال ۱۴۰۲ این تعداد به ۱۱ هزار گروه جهادی رسید و اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه اکنون ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور داریم که شناسنامه دار و قابل رصد در سامانه اطلس جهادی است که دارای تخصص های مختلف هستند، ادامه داد: در گسترش کیفی گروه های جهادی اقشار تخصصی جهادی پای کار آمده اند. از قرارگاه عملیات جهادی کمک گرفتیم و دوره های توانمندسازی را شروع کردیم و در هفته بسیج سازندگی، مدرسه جهادسازندگی رونمایی می شود تا بتوانیم خدمات آموزشی و هدفمند با بانک مهارت آموزی به جهادگران داشته باشیم.

سردار زهرایی با بیان اینکه در طول سال ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش جهادگران فاطمی شرکت کرده اند، گفت: در یک رزمایش ما که ۱۰ روزه بود ۱۳۰ هزار جهادگر شرکت کردند که بیشتر آنها جوانان بودند.

برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری جهادگران در ۳۱ استان

وی در ادامه گفت: جشنواره فرهنگی و هنری جهادگران در ۴۴ نقطه در ۳۱ استان برگزار شد و اختتامیه آن را در هفته بسیج سازندگی به صورت ملی با حضور مسوولان لشکری و کشوری برگزار می شود.

سردار زهرایی درباره یادواره شهدای جهادگر نیز اظهار داشت: از مجلس یازدهم در مدت باقی مانده درخواست می شود که اصلاحیه قانون بسیج سازندگی که مربوط به شهدای جهادی است و از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد کل سپاه، شهدای جهادگران به عنوان شهدای خدمت پذیرفته شده اند را در صحن آورده و تصویب کنند تا مدیون شهدای جهادگر راه خدمت و حوزه درمان نشویم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه در ادامه برگزاری یادواره های استانی، سال گذشته یادوراه ملی شهدای جهادگر در شیراز برگزار شد و امسال اجلاس ملی شهدای جهادگران را برگزار می کنیم، گفت: سال آینده کنگره ملی جهاد و خدمت برگزار خواهد شد.

سردار زهرایی با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی ۱۱۰ قرارگاه پهنه ای و ۵۴۶ قرارگاه منطقه ای و ۱۲۸۰ قرارگاه های محلی دارد، گفت: در کمک های مومنانه سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه و ۴ میلیون بسته معیشتی با کمک مردم و نهادهای انقلابی و خیرین اهدا شد و همچنین ۲ هزار و ۹۰۰ زندانی را آزاد کردیم.

انجام بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط جهادگران و بسیج سازندگی

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت زدایی توسط جهادگران و بسیج سازندگی در سراسر کشور انجام شد، تصریح کرد: بسیج سازندگی در تعامل صد درصدی با نهادها و سازمان ها کار می کند بر همین اساس از تعداد هفت هزار و ۱۳۸ روستایی که قرار بود آبرسانی شود، ۳۵۰۰ روستا توسط بسیج سازندگی و بسیج را پذیرفت که از این تعداد ۱۷۰۰ روستا آبرسانی شد و به بهره برداری رسید.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار کرد: در مسکن مددجویان کمیته امداد در سال ۱۴۰۱ بسیج سازندگی ۱۳ هزار واحد را با حضور رییس جمهور تحویل داده شد و برای سال ۱۴۰۲ نیز ۱۱ هزار مسکن تحویل مددجویان شد.

سردار زهرایی با بیان اینکه یکی دیگر از کارهای قرارگاه محرومیت زدایی، حضور در بحران ها است گفت: در روز اول سیل سیستان و بلوچستان قرارگاه جهادی راه اندازی شد و ماشین آلات سنگین بسیج سازندگی به کمک آمدند و جهادگران نشان دادند که از زلزله سرپل ذهاب تا سیلی که در ۲۴ استان در سال ۱۳۹۸ آمد، اولین و آخرین نفرات جهادگران بودند که در میدان حاضر شدند.

وی درباره قرارگاه اقتصادی مقاومتی این سازمان هم گفت: در قرارگاه اقتصاد مقاومتی طرح‌های اشتغال زایی اقشار را داریم که بر همین اساس در سال گذشته به دولت تعهد اشتغال داده و ۱۲۳ هزار شغل ایجاد شد که سامانه رصد دولت بخشی از آن را ثبت و تایید کرد و در صحت سنجی با ۹۱ درصد بسیج سازندگی، جزو رده های بالا در صحت آمار اجرایی است.

ایجاد ۳۰ هزار فرصت شغلی توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور درباره این تعداد اشتغال افزود: بستر کار ما صندوق‌های قرض‌الحسنه است که ۳۰ هزار صندوق‌ قرض‌الحسنه به مردم خدمت می کنند و یک میلیون و ۴۰۰ عضو دارند که از طریق حق عضویت و کمک هایی که از طریق بانک ها می شود، ۳۰ هزار فرصت شغلی توسط این صندوق ها ایجاد شده است.

سردار زهرایی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، ۱۸۰۰ صندوق قرض الحسنه جدید و ۵۱۷ تعاونی جدید اشتغال زا را به کمک مردم ایجاد کردیم که همه آنها اشتغال زا است. همچنین ۲۷ هزار فرصت شغلی توسط بسیج صنعت ایجاد شد و یک هزار و ۱۹۹ مانع زدایی و احیای صنایع اتفاق افتاد که تایید و ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان ۵ هزار اشتغال ایجاد شد، ظرفیت جهادگران را بیش از این دانست و گفت: درخواست ما این است که هر چه تسهیلات در اختیار بسیج قرار گیرد، در راستای خدمت واقعی به مردم و اشتغالزایی استفاده خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی راه اندازی شد، اظهار داشت: در هفته بسیج سازندگی چند دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی را افتتاح می کنیم و برنامه داریم که تا آخر سال ۱۴۰۳ چند دهکده اقتصادی هم افتتاح شود.

سردار زهرایی در ادامه با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی چند برنامه ملی داریم افزود: حلقه‌های میانی با محوریت قرارگاه های جهادی و عملیات جهادی با همکاری وزارت راه و شهرسازی با حضور ۷۰۰ نفر و به صورت کارگاهی ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود.

modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

6 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

7 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

7 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

7 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

7 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

7 ساعت ago