به گزارش سرمایه فردا، محمدرضا اکبری دبیر اجرایی جایزه آبادیران در نشست اولین دوره جایزه ملی آبادیران در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، گفت: این جایزه گامی با هدف شناسایی فعالان مردمی حوزه آبادانی و پیشرفت فناورانه، در راستای حمایت از محصولات و خدمات دانشبنیانی اعطا می شود که از طریق رفع نیازمندیها، مسائل و چالشهای مناطق کمبرخوردار کشور، به آبادانی و پیشرفت این مناطق نیز کمک میکند.
او با تاکید بر اینکه این رویداد سالانه در بخشهای شرکت دانشبنیان، خلاق و نوآور، اساتید، نخبگان و پژوهشگران، گروهها و نهادهای مردمی، جهادی و مسئولیت اجتماعی برگزار میشود، افزود:
اکبری با اشاره به اهداف و کارکردهای جایزه آبادیران ادامه داد: شناسایی و معرفی فعالان مردمی حوزه آبادانی و پیشرفت فناورانه، توسعه و ترویج خدمات و راهکارهای برتر توسعهیافته در زمینه آبادانی و پیشرفت در کشور، ارتقای آگاهی جامعه از توانمندیهای دانشبنیانهای فعال در عرصه رفع چالش مناطق محروم، الگوسازی و ایجاد انگیزه برای فعالان عرصه زیستبوم فناوری و گروههای دغدغهمند در این حوزه از اهداف جایزه هستند.
وی با بیان اینکه بهبود کیفیت زندگی ایرانیان از مسیر ایجاد بستر برای رفع مسائل و چالشهای بومی به کمک راهکارهای فناورانه و نوآورانه از دیگر اهداف این جایزه به شمار میرود، تصریح کرد: جایزه آبادیران مخاطبین بخشهای ویژهای همچون شرکتها، نخبگان و اساتید، نخبگان دانشگاهی، نهادهای مردمی، مسئولیتهای اجتماعی دارد.
دبیر اجرایی جایزه آبادیران با اشاره به ۵ محور اصلی بخش شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نواور ادامه داد: مسکن و زیرساختهای توسعه روستایی، کشاورزی، دامپروری و شیلات، ماشین آلات کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی، فناوریهایی نرم، آموزشی و خدماتی محورهای بخش اول جایزه آبادیران است.
همع حمیدرضا شکری دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در امر مردمیسازی با بیان اینکه نهضت فراگیری فناوری و نوآوری در دستور کار قرار گرفته که در این راستا برنامه ملی آبادیران با همکاری دستگاههای متولی طراحی شد، گفت: طبق برنامهریزیها رویکرد ملی جایزه آبادیران، محرومیت زدایی از مناطق محروم با بهره گیری از نوآوری و فناوریهای نوظهور خواهد بود که یک دوره آن نیز به خوبی برگزار شده است.
شکری با بیان اینکه این برنامه ملی تدوین شده و در شورای تولید دانش بنیان به ریاست رئیس جمهور به تصویب برسد تا در قالب یک سند ملی در حوزه محرومیت زدایی اجرایی شود، افزود: تعامل و همافزایی با دستگاههای متولی از جمله اقدامات جایزه آبادیران موثر است، از این رو دبیرخانه آبادیران در معاونت علمی مستقر است، اما متولی اجرای آن کلیه دستگاههای اجرایی هستند لذا وجود تعامل در اجرای اسن برنامه حس میشود. در سال گذشته ۲۸ دستگاه اجرایی با رویداد آبادیران همکاری کردند.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان در امر مردمی سازی با بیان اینکه نمایشگاه آبادیران تا پایان سال در استانهای یزد و سمنان برگزار میشود گفت: دومین دوره این نمایشگاه ملی نیز در خرداد سال آینده در مصلی امام خمینی دایر خواهد شد. برنامه آبادیران منطقهای از دیگر بخشهای برنامه ملی ابادیران است که به این واسطه در هر استان آبادگرانی که به محرومیت زدایی اهتمام ورزیده اند شناسایی میشوند.
وی ایجاد مراکز اشتغال آبادیران را از دیگر برنامههای این رویداد ملی دانست و گفت: به این واسطه با همکاری شرکتهای دانش بنیان و خلاق در شهرها و روستاها مراکز اشتغال راه اندازی خواهیم کرد؛ یکی از نتایج آن ایجاد اولین مرکز در بیرجند با محوریت فراوری زرشک بود.
وی با اشاره به سامانه تامین مالی جمعی گفت: با راهاندازی این سامانه برای پروژههای تعریف شده در حوزه محرومیتزدایی که نیاز به زیر ساخت دارند، تامین مالی میشوند.
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…