به گزارش سرمایه فردا، بانک ایران زمین، در چند ماه اخیر توانسته درآمد خود را نسبت به هزینه های افزایش دهد و این مسأله از طریق موفقیت بانک در ایجاد بهره وری اتفاق افتاده است.
یکی از اهداف اصلی مدیران بانک ایران زمین ایجاد بانکداری دیجیتال است. به همین منظور بانک با هدف ارائه خدمات مناسب و با کیفیت به مشتریان، روسای شعب را به عنوان ناظر در اجرای دقیق این موضوع توسط کارکنان ماموریت داده است به همین دلیل سیاست های بانک با موفقیت پیش رفته است.
راهاندازی مرکز نوآوری بانک ایران زمین نتیجه این اقدامات بوده است که این مرکز با حمایت موثر از استارتآپها، تلاش دارد فضایی برای اجرایی شدن ایدههای نو محقق کند و در راستای حمایت از فعالیت بنگاه های این بخش ایران زمین تسهیلات اعطایی به بخش خصوصی را با ۳۲ درصد رشد به ۳۵۳ هزار و ۹۰۲ میلیارد ریال رسانده است.
در حال حاضر بانک ایران زمین جهت استقرار نظام بانکداری الکترونیک جلودار شفافیت است. از سوی دیگر با اولویت قرار دادن بانکداری دیجیتالی و تمرکز بر فضای کسب و کار دیجیتالی آنهم با تاکید بر نیازهای مشتری باعث شده بانک ایران زمین مشتری بیشتری نسبت به گذشته کسب کند.
جذب مشتریان جدید باعث شده سپرده مشتریان این بانک افزایش یابد، به طوری که در پایان سال قبل ۷۰۰ هزار و ۲۲۱ میلیارد ریال سپرده داشته که در چند ماهه نخست سال ۱۴۰۲ این مقدار با بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال افزایش به ۷۴۱ هزار و ۵۹۵ میلیارد رسیده است.
رویه سال جاری هم بر مبنای افزایش سودآوری است و مجموع درآمدهای عملیاتی بانک ایران زمین همچنان صعودی است و بهبود ۳۹ درصدی این متغیر مهم در پایان گزارش فصل بهار امسال نوید روزهای بهتری را تا پایان سال می دهد.
این استراتژی که با عنوان بانکداری دیجیتال از سال های گذشته تدوین کرده توانسته در حوزه دیجیتال و کسب رضایت مشتریان بیشماری را به دست بیاورد و به تبع آن درآمد بانک هم صعودی شده است.
همچنین عملکرد بانک در بازار سرمایه و تشکیل صندوق سرمایه گذاری موثر بوده است. به طوری که صندوق سرمایه گذاری بانک ایران زمین به عنوان صندوق با درآمد ثابت با بکارگیری اکثر منابع جمع آوری شده در معامله بازار بورس سود خوبی به خریداران واحد های این صندوق رسانده است.
از طرف دیگر مدیریت بر دارایی های بانک بسیار موفقیت آمیز است به طوری که سود غیرعملیاتی بانک ایران زمین در سال گذشته برای نخستین بار مثبت شد و از زیان ۷۱۷ ریال در سال ۱۴۰۱ به سود ۷۳۰ ریالی رسید و این روند در سال جاری هم ادامه دارد.
تحلیل روز بورس ایران تحت تاثیر گزارشهای میاندورهای و اخبار سیاسی قرار دارد. تحلیلگران و…
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…