کشورهای برتر جهان از نظر ارزش منابع طبیعی

به گزارش سرمایه فردا، ارزش منابع طبیعی ستون فقرات تولید مدرن در جهان امروز است که برای تولید همه چیزهایی که در اطراف ما هستند، ضروری هستند.

  • براساس داده‌های سال ۲۰۲۱ ، ۱۰ کشور بر چشم‌انداز بازار منابع طبیعی جهانی تسلط دارند که هر کدام از این کشورها دارای ذخایر عظیمی هستند که برای صنایع مختلف، حیاتی است.
  • ۷۵ تریلیون دلار، ارزش منابع طبیعی روسیه است و این کشور با این حجم از منابع طبیعی، پیشتاز در دنیاست و منابع روسیه عمدتا از زغال سنگ، گاز طبیعی، نفت، طلا، چوب و فلزات کمیاب تشکیل شده است.
  • در پایان سال ۲۰۱۸، وزارت منابع طبیعی و محیط‌زیست روسیه، ذخایر معدنی این کشور را حدود ۱٫۴۴ تریلیون دلار ارزیابی کرد و از نظر سهم جهانی، روسیه در گاز طبیعی رکورددار است و دارای بزرگترین ذخایر اثبات شده جهان تا سال ۲۰۲۰ می‌باشد.
  • ایالات‌متحده با منابع طبیعی ۴۵ تریلیون دلاری خود از جمله زغال‌سنگ، چوب، گاز طبیعی و فلزاتی چون طلا و مس، در رتبه دوم جهان قرار دارد.
  • در عربستان سعودی و کانادا ثروت عظیم نفتی محرک قدرت منابع طبیعی است و این کشورها با ۳۴ و ۳۳ تریلیون دلار، در رتبه‌های سوم و چهارم این فهرست قرار دارند.
  • عربستان سعودی با میادین عظیم نفتی خود پیشرو در بازارهای جهانی نفت بوده و از سوی دیگر، کانادا منهای نفت، از ذخایر قابل‌توجهی از اورانیوم هم بهره می‌برد و خانه برخی از بزرگترین شرکت‌های چوب جهان می‌باشد.
  • ایران با ارزیابی ۲۷ تریلیون دلاری ارزش منابع طبیعی، از این نظر، پنجمین کشور ثروتمند جهان محسوب می‌شود که دومین ذخایر ثبت‌شده گاز طبیعی و سومین ذخایر نفت جهان را در خود جای داده است.
  • ایران منهای نفت و گاز دارای ذخایر بزرگی از منابع معدنی مختلف نیز هست و ارزش منابع طبیعی ایران از کشور چین بالاتر می‌باشد.
  • چین دارای ذخایر بزرگی از زغال‌سنگ است که آن را به عنوان برترین تولیدکننده این سوخت معرفی می‌کند و منابع بزرگی از عناصر نادر خاکی و چوب دارد که ارزش آنها به ۲۳ تریلیون دلار می‌رسد.
  • برزیل و استرالیا، بعنوان کشورهای غنی از مواد معدنی، تولیدکنندگان اصلی سنگ آهن و زغال‌سنگ در دنیا هستند و طلا و مس نیز دارند و ارزش منابع طبیعی آنها به ترتیب ۲۲ و ۲۰ تریلیون دلار است.
  • در پایین فهرست، کشورهای عراق و ونزوئلا قراردارند که دارای ذخایر زیادی از نفت می‌باشند و ارزش منابع طبیعی آنها، ۱۶ و ۱۴ تریلیون دلار، ارزیابی شده است.
modir

Recent Posts

ارزیابی گزارش کدال نماد ساراب

حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشان‌دهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…

4 ساعت ago

بررسی گزارش عملکردی نماد شخارک

حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشان‌دهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…

5 ساعت ago

عملکرد نماد اوان در ۱۴۰۳

در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…

5 ساعت ago

گزارش روزانه قیمت انواع سکه‌ در بازار

این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه‌، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…

5 ساعت ago

تحلیل نوسانات معاملات بورس تهران

در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…

6 ساعت ago

شرکت صنعتی دوده فام: بررسی و تحلیل

شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال به‌عنوان بزرگ‌ترین…

6 ساعت ago