حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران در ابتدای این نشست گفت: طی ده سال گذشته سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ شد و امسال وارد ده سال دوم این سیاست شدیم اما متاسفانه تاکنون هیچگونه اقدام و ارزیابی توسط سیستم حکمرانی تا این ساعت انجام و ارائه نشده است.
وی با اشاره به اینکه هفته گذشته متعلق به روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی بود، افزود: ما علاقمندیم در سال دوم بتوانیم صاحب یک برنامه مدون باشیم. لذا امادگی کامل برای تدوین هر نوع برنامه ای را داریم.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران در ادامه با انتقاد از وضعیت موجود تصریح کرد: ما میتوانیم در راستای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی با ایجاد یک سیستم دیده بانی به طور سالانه گزارش جامعی را درخصوص نحوه چگونگی اجرای برنامه ها به سیستم ارائه کنیم.
همچنین علی سرزعیم، رئیس مرکز مطالعات راهبردی مجمع کارآفرینان ایران در ادامه این جلسه با بیان اینکه به طور کلی اقتصاد به دو دسته کلان و خرد تقسیم می شود، گفت: وظیفه دولت ثبات سازی در اقتصاد کلان است و در ادامه کارآفرینان در اقتصاد خرد فعالیت می کنند، لذا برای موفقیت در اقتصاد خرد باید اقتصاد کلان به ثبات برسد.
وی افزود: برای یک اقتصاد کلان موفق باید ساختارها در سیاست های خارجی، سیاست های داخلی و سیاست های اقتصادی اصلاح شود. در واقع این سه گام شرط اصلی اصلاح اقتصاد کلان و در نهایت خرد است.
سرزعیم با بیان اینکه تحریم یکی از عوامل اصلی و اثرگذار بر اقتصاد خرد است، مطرح کرد: هرچقدر این تحریم ها در کشور ادامه یابد وضعیت دشوار می شود. باید سیاست های داخلی کشور هرچه سریعتر اصلاح شود. باید در کشور امنیت سرمایه ایجاد شود.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به اینکه نرخ چندارزی فساد زا است، تاکید کرد: اگر چند نرخی در کشور حذف شود، قطعا فساد در کشور کاهش می یابد. متاسفانه در وضعیت چند نرخی ها فضای مانور برای کارآفرینی و اقتصاد دشوارتر است.
وی گفت: آغوش باز در سیاست داخلی از عوامل اصلی به ثبات رسیدن اقتصاد است. ما نیازمند سرمایه اجتماعی هستیم، لذا دولت باید روابط خود را با جامعه و مردم اصلاح کند. این روزها مردم درگیر مشکلات و تنگناهای مالی هستند.
محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این نشست با بیان اینکه تولیدکنندگان و بخشهای تولیدی کشور در متن جامعه و کشور قرار دارند، اظهار کرد: ما از ثروتمند شدن کسی ناراحت نمیشویم؛ ثروتمند شدن کارآفرینان به نفع کشور است.
محسن منصوری عنوان کرد: جهت عمومی کشور روبه رشد است. باید در گفتگوها تصویر واقعی کشور را نشان دهیم. پیشرانها و فعالان بخش خصوصی با تمام مشکلات اقتصادی که وجود دارد اقتصاد کشور را حفظ کرده و آن را سرپا نگه داشته اند.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: عزم دولت برای حل مسائل اقتصادی جدی است و ما در مجموعه دولت این آمادگی را داریم از تولیدکنندگانی که با چالش و محدودیت روبرو هستند، حمایت و برای رفع مشکلات آنها اقدام کنیم.
وی افزود: ما مکلف به پیگیری هستیم و از احداث واحدهای جدیدی صنعتی در کشور حمایت میکنیم و قطعا رشد اقتصادی از طریق افزایش بهره وری و سرمایه گذاری در کشور اتفاق خواهد افتاد.
معاون اجرایی رئیس جمهور بیان کرد: آیت الله رئیسی یکی از دلسوزان بخش تولید در کشور هستند. مجموعه دولت این آمادگی را دارد تا به صورت مستمر و منظم با کارآفرینان کشور جلسات مشترک داشته باشد./مرکز اطلاع رسانی مجمع کارآفرینان ایران
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…