به نقل از خبرگزاری ایرنا، “علیاکبر محرابیان” شامگاه امروز، جمعه در آیین بهرهبرداری از طرحهای صنعت آب و برق خوزستان که در سالن اجتماعات گیت بوستان اهواز برگزار شد، افزود: تابستان سال ۱۴۰۰ بعد از رای اعتماد کابینه و قبل از شروع کار در وزارت نیرو، همراه رییس جمهور به خوزستان سفر کردم که با حجم وسیعی از انتظارات به ویژه مطالبات انباشت شده در حوزههای مختلف به ویژه آب و برق روبرو شدیم.
وی اظهار کرد: مشکلات آب و برق، تامین آب برای دامهای سبک و سنگین، قطعی شبکه در تابستان سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ آن هم در گرمای طاقت فرسا، شرایط را سخت کرده بود؛ برهمین اساس با مردم میثاق بستیم که مشکلات را با همت دولت به تدریج حل کنیم.
وزیر نیرو گفت: با تلاش های انجام شده، این مشکلات یکی پس از دیگری حل و در سایه تدابیر رییس جمهور و حمایت مالی ویژه دولت از وزارت نیرو، امروز بخش قابل توجهی از آن مشکلات رفع شده است.
محرابیان اظهار کرد: اکنون در میانه راه و نیازمند حمایت جدی دولت و مجلس هستیم تا استان خوزستان را به شرایط ایدهآل در زمینه تامین آب شرب، کشاورزی، صنعت و محیط زیست پاک و سالم برسانیم چرا که این استان شایسته بهترین ها است.
وی افزود: یک سوم آبهای جاری کشور از خوزستان عبور میکنند و بالاترین سطح زیر کشت کشور نیز در این استان است, امسال رکورد کشاورزی و کشت را در استان داشتیم و در حوزههای کارون, دز و کرخه بیش از ۶۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت وجود دارد که با مدیریت مناسب، آب مصرفی تمامی این بخشها تامین شد.
وزیر نیرو تصریح کرد: رکورد تولید گندم نیز در خوزستان شکسته شد در حالی که وضعیت بارشی ما در خشکسالی است.
وی در ادامه به وقوع سیل در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: در جریان این حادثه، برای ۶ سد آبگیری خوبی انجام شد و در اردیبهشت و خرداد سد کهیر نیز آبگیری شد که مخزن حجم آب این سد سه برابر سد امیرکبیر کرج است؛ در این واقعه حدود ۲۵۰ میلیون مترمکعب آبگیری انجام شده است که می توانیم ۸۰ میلیون متر مکعب دیگر نیز به آن اضافه کنیم.
به گفته محرابیان، امروز ۲۸ طرح در صنعت آب و برق استان خوزستان افتتاح شد و قرار است طرحهای فاضلاب اهواز, خرمشهر و آبادان به عنوان مطالبات جدی مردم نیز در سفر آینده رییس جمهور افتتاح شود.
وزیر نیرو با بیان اینکه تمام پروژههای امروز بجز آبرسانی لالی در دولت سیزدهم آغاز شده است، گفت: از این تعداد طرح افتتاح شده، هفت طرح آن آبرسانی است که ۸۴۴ هزار نفر از جمعیت استان را پوشش میدهد و ۱۹۵ هزار متر مکعب تصفیه خانه در این طرحها وجود دارد.
وی به اجرای ۱۶۰ هزار کیلومتر خط انتقال آب و ۳۸ هزار متر مکعب مخزن در اجرای این پروژهها اشاره کرد و افزود: واحد سوم نیروگاه دز نیز امروز بهینه سازی و ۹۰ مگاولت به ظرفیت آن اضافه شد، ضمن اینکه ۱۸ پروژه توسعه پستهای انتقال برق و طرح هادی پرظرفیت نیز برای خدمت رسانی بهتر داریم.
وزیر نیرو اجرای خطوط توزیع و هوشمندسازی خطوط در مناطق روستایی را از دیگر طرحهای افتتاح شده امروز در خوزستان عنوان کرد و افزود: یک طرح اضطراری آبرسانی به ایذه نیز در نظر گرفتیم که تا حدی مشکل منطقه را حل میکند و این طرح آبرسانی شامل ۱۵ کیلومتر تونل و ۲۱ کیلومتر خط انتقال است.
بررسی بازدهی صندوقهای سهامی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا آبان ۱۴۰۳ نشان میدهد که برخی…
برخلاف پیش بینی با انتخاب ترامپ بورس ایران روند نزولی کوتاه مدت را به سمت…
با وجود عرضه ۴ برابری گوشت وارداتی در سایه سیاه بازی دلالان و رانت های…
هرچند سیاست افزایش قیمت ارز نیمایی برای کنترل تورم در بازار اجرا شد اما واکنش…
اگر انتشار گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۳۵ به میزان زیادی کاهش نیابد، فاجعه جهانی در…
حرفهای شدن در شغل سبب میشود شخص بتواند تا زمان فعالیت کاری خود صاحب تجربه…