صیدی تأکید کرد که صنایع کنار دریا در سراسر جهان دارای مزیت صادراتی هستند و صادرات سیمان با کشتی اقتصادی است. تقاضای کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگر کشورها، حتی با صادرات تمامی سیمان تولیدی کارخانههای کنار دریا نیز تأمین نمیشود. برای تأمین مصرف داخلی میتوان از تولیدات سایر کارخانههای مرکزی کشور استفاده کرد. مسئولان کشوری و استانهای ساحلی باید تلاش کنند تا محدودیتهای صادراتی برای تولیدکنندگان سیمان ایجاد نشود.
بورس کالا نیز امکان قیمتگذاری و عرضه سیمان به صورت دلاری را، البته مشروط به شناخت خریدار و نیت صادرات، فراهم میکند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با تقویت ظرفیت صادراتی، ارزش بازاری سهام شرکتهای سیمانی باید بیشتر از وضعیت کنونی باشد.
در رابطه با پالایشگاهها، چالشهای مرتبط با نحوه قیمتگذاری خوراک و محصولات آنها، به همراه فشار بر پالایشگاهها برای تغییر ترکیب محصولات، از مسائل مهم است. این مشکلات به نیازهای مردم و محدودیتهای بینالمللی مربوط میشود، اما دخالت در کار پالایشگاهها نتایج مطلوبی ندارد و مطالبات این شرکتها گاهی به موقع تسویه نمیشود.
در نهایت، سازمان بورس و اوراق بهادار با هدف حمایت از شرکتهای بورسی و حفظ حقوق سهامداران، در پیگیری مطالبات پالایشگاهها از دولت همکاریهای لازم را به عمل میآورد.
ایلان ماسک، کارآفرینی پرآوازه با ذهنی پرشتاب و رویاهایی نامحدود، موفق شده است در حوزههایی…
در پی تحولات اخیر مرتبط با برنامه هستهای ایران، گزارشها نشان میدهند که دونالد ترامپ،…
گزارشها از پیشبینی وضعیت هوای تهران حکایت، از ادامه روند افزایشی دما، حضور پایدار توده…
در پی افزایش تلاشهای ایران برای جذب جاسوس از میان اسرائیلیها و پس از تنش…
کارشناس میگویند شرط خروج بورس از رکود شکننده، نهتنها به تداوم حمایتهای نهادی وابسته است،…
تعطیلی هزاران آژانسهای مسافرتی و بیکاری تورلیدرها معضل جدید این روزها شده است چراکه آسمان…