صیدی تأکید کرد که صنایع کنار دریا در سراسر جهان دارای مزیت صادراتی هستند و صادرات سیمان با کشتی اقتصادی است. تقاضای کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگر کشورها، حتی با صادرات تمامی سیمان تولیدی کارخانههای کنار دریا نیز تأمین نمیشود. برای تأمین مصرف داخلی میتوان از تولیدات سایر کارخانههای مرکزی کشور استفاده کرد. مسئولان کشوری و استانهای ساحلی باید تلاش کنند تا محدودیتهای صادراتی برای تولیدکنندگان سیمان ایجاد نشود.
بورس کالا نیز امکان قیمتگذاری و عرضه سیمان به صورت دلاری را، البته مشروط به شناخت خریدار و نیت صادرات، فراهم میکند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با تقویت ظرفیت صادراتی، ارزش بازاری سهام شرکتهای سیمانی باید بیشتر از وضعیت کنونی باشد.
در رابطه با پالایشگاهها، چالشهای مرتبط با نحوه قیمتگذاری خوراک و محصولات آنها، به همراه فشار بر پالایشگاهها برای تغییر ترکیب محصولات، از مسائل مهم است. این مشکلات به نیازهای مردم و محدودیتهای بینالمللی مربوط میشود، اما دخالت در کار پالایشگاهها نتایج مطلوبی ندارد و مطالبات این شرکتها گاهی به موقع تسویه نمیشود.
در نهایت، سازمان بورس و اوراق بهادار با هدف حمایت از شرکتهای بورسی و حفظ حقوق سهامداران، در پیگیری مطالبات پالایشگاهها از دولت همکاریهای لازم را به عمل میآورد.
سرمایهگذاری سودآور در ۱۴۰۳ در ایران به عوامل مختلفی همچون توان دولت به مدیریت ارز…
استراتژیهای سرمایهگذاری در چند وقت اخیر به دلیل نوسانات اقتصادی بسیار محتاطانه شده است. در…
بازارهای سهام آمریکا با سقوطی بیسابقه مواجه شدهاند، جایی که تنها در شاخص SP500 حدود…
بانک اقتصاد بانک نوین با انتشار صورتهای مالی سال ۱۴۰۳، عملکردی قابل توجه از خود…
در شرایطی که مذاکرات ایران و آمریکا، فضای اقتصادی کشور را به شدت تحت تأثیر…
هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو، با حضور گسترده شرکتهای داخلی و تجار خارجی از ۱۰۰…