به گزارش سرمایه فردا، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه تهران و شرکت سنگآهن مرکزی ایران با هدف تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه تهران منعقد و به امضا رسید.
در تاریخ ۲۳ مرداد ۱۴۰۲، مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران با حضور در دفتر ریاست دانشگاه تهران، تفاهمنامهای را در راستای تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه و تسهیل شرایط پذیرش و ورود دانشجویان بافقی به دانشگاه تهران، امضا کرد.
در مراسم امضای این تفاهمنامه سیدمحمد مقیمی، ریاست دانشگاه تهران با اشاره به اینکه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران قدیمیترین شرکت معدنی سنگ آهن ایران محسوب میشود، گفت: کنار هم قرار گرفتن دو قطب صنعتی و علمی قدیمی ایران و همکاری متقابل آنها قطعا برکات زیادی را به همراه خواهد داشت.
ریاست دانشگاه تهران تصریحکرد: حمایتهای مادی و معنوی شرکت سنگآهن مرکزی ایران از موضوعات مرتبط با آموزش نوعی سرمایه گذاری است که منجر به افزایش بهره وری در این شرکت و به تبع آن در حوزه صنعت کشور میشود.
اتصال بین صنعت و دانشگاه در کشور
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران هم در مراسم امضای این تفاهمنامه با بیان اینکه اتصال بین صنعت و دانشگاه در کشور ما یک موضوع مهم است، گفت: شرکتهای بزرگ در حال تبدیل شدن به مگاصنعتهایی هستند که تقریبا رشته دانشگاهی وجود ندارد که از آن صحبت کنیم و این مگاصنعتها درگیر آن نباشند.
مجتبی حمیدیان افزود: در شرکت سنگآهن مرکزی ایران افراد متعددی با برخورداری از رشتههای مختلف دانشگاهی از مهندسی مکانیک گرفته تا مهندسی برق، مدیریت صنعتی،مدیریت بازرگانی و مهندسی معدن در حال فعالیت هستند.
وی افزود: دانش باید در خدمت صنعت باشد تا مشکلات مدیران صنایع در بخشهای مختلف از طریق دانشگاه حل و فصل شود که خوشبختانه در شرکت سنگآهن مرکزی ایران این نگاه شکل گرفته است و امروز دانشگاه تهران میتواند حلقه اتصال بین صنعت و دانشگاه را در شهرستان بافق تکمیل کند.
افزایش سرمایهگذاری در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدیان با اشاره به پروژههای مختلف در دستاقدام شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، گفت: طی ۲ سال گذشته با رویکرد به ۳ کلیدواژه توسعه،پیشرفت و سرمایهگذاری در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، بهره برداری از چند معدن جدید را در این شرکت آغاز کردیم.
گفتنی است از مهمترین موضوعات تفاهمنامه بین دانشگاه تهران و شرکت سنگآهن مرکزی ایران میتوان به تسهیل شرایط پذیرش و ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بومی در دانشگاه تهران و تعریف، تدوین و اجرای دوره های آموزشی در راستای نیازسنجی شرکت با تکیه بر توانمندیهای دانشگاه اشاره کرد.
همچنین استفاده از ظرفیت تحقیقات پایاننامهها و رسالههای مقاطع تحصیلات تکمیلی، راه اندازی پردیس دانشگاه تهران در شهرستان بافق و … از دیگر مواردی است که در این تفاهم نامه بر آن تاکید شده است
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…