به گزارش سرمایه فردا، امروز شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ نخستین همایش ملی چشم انداز “ایمنی و بهداشت شغلی” با محوریت مقاوله نامه ۱۵۵ سازمان بین المللی کار با حضور سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی، مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
بر اساس آمار بین المللی هر ۷ ثانیه یک نفر به دلیل بیماریهای شغلی جان خود را از دست میدهد. به این ترتیب مرگ ناشی از بیماریهای شغلی ۶ برابر فوت ناشی از حوادث کاری است. سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این همایش گفت: سازمان بین المللی کار گزارش کرده حدود ۴ درصد درآمد ناخالص ملی بابت خسارت بیماریهای شغلی و حوادث ناشی از کار هزینه میشود.
وی با بیان اینکه این عدد، رقم قابل توجهی است، افزود: این بزرگی عدد به دلیل رقم مالی نیست بلکه عدد قابل توجه خسارتهایی است که جامعه انسانی را تهدید میکند. اتفاقات ناگواری که برای انسان و کارگران سخت کوش به جامعه انسانی وارد میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: حوادث ناشی از کار اثرات زیان باری به طور مستقیم برای بازماندگان و خانواده افراد به همراه دارد. این آمار آزاردهنده است.
مرتضوی با اشاره به جوانان حادثه دیده و از کارافتاده عنوان کرد: سالها خانواده و پدر و مادر باید فرزند خود را همچون مجسمهای نظاره گر باشند که قدرت کار و انجام امور خود را ندارد.
این مقام عالی کار با تأکید بر اینکه آثار حوادث بر جامعه و اقتصاد بسیار است، اطهار کرد: به طور قطع اثرات جسمی و روحی و خسارت معنوی آن قابل جبران نیست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: ما باید با تدوین قوانین، اجرا و نظارت بر حسن اجرا از رخ دادن حوادٍث پیشگیری کنیم./مهر
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…