به گزارش سرمایه فردا، امروز شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ نخستین همایش ملی چشم انداز “ایمنی و بهداشت شغلی” با محوریت مقاوله نامه ۱۵۵ سازمان بین المللی کار با حضور سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی، مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
بر اساس آمار بین المللی هر ۷ ثانیه یک نفر به دلیل بیماریهای شغلی جان خود را از دست میدهد. به این ترتیب مرگ ناشی از بیماریهای شغلی ۶ برابر فوت ناشی از حوادث کاری است. سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این همایش گفت: سازمان بین المللی کار گزارش کرده حدود ۴ درصد درآمد ناخالص ملی بابت خسارت بیماریهای شغلی و حوادث ناشی از کار هزینه میشود.
وی با بیان اینکه این عدد، رقم قابل توجهی است، افزود: این بزرگی عدد به دلیل رقم مالی نیست بلکه عدد قابل توجه خسارتهایی است که جامعه انسانی را تهدید میکند. اتفاقات ناگواری که برای انسان و کارگران سخت کوش به جامعه انسانی وارد میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: حوادث ناشی از کار اثرات زیان باری به طور مستقیم برای بازماندگان و خانواده افراد به همراه دارد. این آمار آزاردهنده است.
مرتضوی با اشاره به جوانان حادثه دیده و از کارافتاده عنوان کرد: سالها خانواده و پدر و مادر باید فرزند خود را همچون مجسمهای نظاره گر باشند که قدرت کار و انجام امور خود را ندارد.
این مقام عالی کار با تأکید بر اینکه آثار حوادث بر جامعه و اقتصاد بسیار است، اطهار کرد: به طور قطع اثرات جسمی و روحی و خسارت معنوی آن قابل جبران نیست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: ما باید با تدوین قوانین، اجرا و نظارت بر حسن اجرا از رخ دادن حوادٍث پیشگیری کنیم./مهر
حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…
این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…
در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…
شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال بهعنوان بزرگترین…