به گزارش سرمایه فردا، باشگاه استقلال در چند وقت اخیر نتایج بسیار ضعیفی را گرفته است. از طرف دیگر نماد استقلال در فرابورس نیز بدترین عملکرد رااز خود به نمایش گذاشته است. در حالی که این باشگاه به بورس آمد که مسیر خصوصی سازی و شفافیت آن فراهم شوند.
سوم اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸۵درصد از سهام باشگاه استقلال بهقیمت هر سهم ۳ هزار و ۴۶ ریال و ارزش کل ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان خصوصیسازی فروخته شد.
چهار شرکت از جمله هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی بندر امام نیز خریداران باشگاه استقلال بودند. از آن زمان تاکنون نماد استقلال حال و روز خوبی در بازار سرمایه ندارد.
بیتوجهی سهامدارن عمده باشگاه استقلال به تداوم صف فروش ۱۱۴ روزه نماد معاملاتی این باشگاه در بازار سرمایه در حالی ادامه دارد که با اندک سرمایهای میتوان صف فروش سهام این باشگاه را در فرابورس جمع کرد، اما هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی بندر امام به عنوان سهامداران عمده استقلال نسبت به این موضوع و حمایت از سهام خود بیتفاوت هستند.
برخی از این شرکت ها از همان زمانی که سهام این باشگاه را در اختیار گرفتند اعلام کردند تمایلی برای خرید یک باشگاه زیان ده را ندارد و به نوعی به دلیل فشار دولت و هلدینگ خلیج فارس زیر بار خرید این باشگاه رفته اند.
از طرف دیگر قرردادهای سنگینی که عملا خروجی برای باشگاه نداشته است منجر شده هزینه ها بسیار بالاتر از ان چیزی باشد که بساری از همین شرکت ها در زمان خرید تصور می کردند. بنابراین صنعت پتروشیمی ایران که در سال های اخیر به واسطه توسعه بازار جهانی توانسته بودند سودهای کلانی را به جیب بزنند حالا مجبور هستند بخشی از ان را به پای استقلال بریزند. اما آیا سهامداران این شرکت ها از این نوع مدیریت سرمایه راضی هستند؟
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…