به گزارش سرمایه فردا، اکثریت نمادهای بورسی بزرگ بازار رشد های خوبی را در این دوره تقریبا ۵۰ روزه تجربه کرده اند. ولی مقایسه مارکت دلاری نمادها (بازدهی نقدی دلاری شرکتها) نشان می دهد، در ۲۵ نماد بزرگ بازار که معمولا در این سالها تحت حمایت صندوق های حمایتی و سهامداران عمده خود بوده اند. به عنوان نمونه تنها ۲ نماد نوری و بوعلی بازدهی دلاری مثبت داشته اند.
به عبارتی با فرض ثبات نرخ دلار ، این نماها باید به صورت میانگین ۴۰ درصد دیگر رشد داشته باشند تا به نقطه سر به سر دلاری با سال ۱۴۰۰ برسند. این در حالی است که برخی از این نماها در سالهای اخیر روند سود سازی و بنیادی بسیار جذابی داشته اند.
برخی دیگر از نمادهای بورسی بزرگ با توجه به تغییر سیاستهای دولت در حوزه نرخ ارز، نرخ بهره و …..، پتانسیل بالایی برای رشد سودآوری دارند.
به نظر با توجه به اینکه هنوز بخش درآمدی این شرکتها با دلار نیمایی زیر ۵۰ هزار تومان بوده است. پس با توجه به روند حرکتی دلار نیما و احتمال جایگزینی نرخ های بازار توافقی با نرخ های نیما، بازار هنوز جای رشد پایدار خواهد داشت.
بررسی وضعیت حاکم بر اقتصاد جهانی و وضعیت اقتصاد و بودجه داخلی نشان می دهد که دولتهااز سیاستهای انقباضی به سمت سیاستهای انبساطی پیش می روند. حتی اقدامات کشور ایران که این عاملی هست برای رونق تولید برای رشد قیمت کامودیتی ها (ایضا تورم ) است.
از آنجایی که نمادهای بورسی بزرگ ایران عمدتا کامودیتی محور است در نتیجه چشم انداز از لحاظ قیمتهای جهانی برای بورس ایران مثبت هست.
همچنین ارزش دلاری بازار در سقف ۱۴۰۲ حدود ۲۲۵ میلیارد دلار بوده که الان با وجود عبور از سقف ارزش دلاری تنها ۱۲۴ میلیارد دلار هست، در نتیجه بازار هنوز جا بسیار برای رشد دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمکاری بانکها در پرداخت وامهای ساخت…
به گزارش سرمایه فردا، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خبر داده که انتخابات شورای شهر احتمالا…
خسارات ناترازی برق با افزایش هزینهها و اختلال در فرآیند تولید، وزارت صنعت، معدن و…
بازدهی بالایی که از سال ۹۹ تاکنون داشته است، ممکن است نتیجهی کوتاهمدت باشد و…
تحلیل نمادهای دارویی نشان می دهد که افزایش قیمت دارو ممکن است به رشد درامد…
بازار دلار و طلا تحت برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش دارایی امن است. اما آیا…