به گزارش سرمایه فردا، نمایش سیتروئن C3-XR، قرار بود ۷ سال پیش در مجموعه تولیدی کاشان تولید شود. اکنون پس از گذشت چند سال، سایپا با نمایش مجدد سیتروئن C3-XR، احتمال از سرگیری تولید این خودرو را مطرح کرده است. با توجه به اینکه قیمت سیتروئن C3-XR مدل ۹۷ و ۹۸ حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
درحالی که این خودرو نسخهای از C3 است که پیشتر در چین عرضه میشد. با پیشرانه ME16 یا همان TU5 پلاس ۱۰۸ تا ۱۱۳ اسب بخار قدرت دارد. ۱۴۴ تا ۱۵۰ نیوتن متر گشتاور این خودرو است. قدرت را به چرخهای جلو از طریق جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه یا ۶ سرعته AT انتقال میدهد.
این خودرو امکاناتی نظیر فرمان برقی، کنترل پایداری، سنسور و دوربین دنده عقب، صفحه نمایش ۹ اینچ، و … دارد. این امکانات همه خودروهای چینی وارداتی به بازار ایران نیز دارند. بر این اساس قیمت سیتروئن C3-XR در مقایسه با خودروهای چینی مانند آریزو ۶ و کی ام سی ۷ باید رقابت کند. خودرو سیتروئن C3-XR از نظر مشتریان باید کیفیت بالاتر نسبت به مدلهای چیتی باشد.
پس از امضای برجام، شرکتهای فرانسوی برای افزایش سهم خود در بازار ایران اقدام کردند. در این راستا، پژو ۲۰۰۸ برای ایران خودرو و سیتروئن C3 برای سایپا به عنوان اولین محصولات پسابرجامی معرفی شدند. همچنین، پژو ۳۰۱ و سیتروئن C3-XR نیز در نمایشگاههای خودرو حضور یافتند. با این حال، خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریمها منجر به توقف این پروژهها شد.
در حال حاضر مونتاژ خودروهای چینی برای شرکتهای ایرانی بسیار به صرفه تراست. چرا مبادلات مالی بین ایران و چین راحتتر انجام میشود. از طرف دیگر خودروسازان ایرانی راحتتر میتوانند به خودروهای چینی خدمات پس از فروش بدهند. اما به طور قطع تقاضا برای سیتروئن قابل مقایسه با خودروهای چینی نخواهد بود.
حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…
این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…
در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…
شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال بهعنوان بزرگترین…