به گزارش سرمایه فردا، قیمت اونس طلا در روز جمعه به بالاتر از آستانه تاریخی ۲۷۰۰ دلار در هر اونس رسید که ناشی از تشدید تنش ها در خاورمیانه، عدم اطمینان در مورد انتخابات ایالات متحده و کاهش انتظارات سیاست پولی است که این فلز را به قلمروی ناشناخته سوق داد. تا این هفته ۲٫۴ درصد افزایش داشته است.
الکساندر زامپفه، تاجر فلزات گرانبها در Heraeus Metals آلمان گفت: با تشدید درگیری – به ویژه پس از اعلام حزب الله برای تشدید جنگ با اسرائیل – سرمایه گذاران به سمت طلا، یک دارایی امن سنتی، هجوم آورده اند.
طبق دادههای LSEG، طلا در سال جاری چندین بار رکوردها را شکست، زیرا انتظارات کاهش بیشتر نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی و عدم قطعیتهای ژئوپلیتیکی قیمتها را تا کنون بیش از ۳۰ درصد در سال جاری افزایش داده است که بهترین رشد سالانه آن از سال ۱۹۷۹ است. این موضوع در نتیجه بروز چالش هایی بین شرق و غرب رخ داده است. در شرایط کنونی برخی کشورها در قالب بلوک بریکس در حال ایجاد مشکلاتی برای هژمونی دلار هستند. به همین دلیل تقاضا برای طلا افزایش یافته در نتیجه قیمت اونس طلا همچنان صعودی است.
منابع به رویترز گفتند که بانک مرکزی اروپا احتمالاً در ماه دسامبر مجدداً کاهش نرخ بهره خواهد یافت. مگر اینکه اطلاعات اقتصادی خلاف این را نشان دهد. بر اساس ابزار CME Fedwatch، معامله گران همچنین با احتمال ۹۲ درصد کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در ماه نوامبر قیمت گذاری می کنند.
مکس لیتون، رئیس تحقیقات جهانی کالا در سیتی، میگوید قیمت طلا طی ۶ تا ۱۲ ماه آینده به ۳۰۰۰ دلار در هر اونس میرسد. به عنوان ذخیرهای از ثروت در زمان عدم اطمینان اقتصادی بالا در ایالات متحده و اروپا و افزایش ETF و تقاضای سرمایهگذاری وجود دارد. به عبارت دیگر قیمت اونس طلا عدم قطعیت های جهانی طلا را از نقطه عطف بی سابقه ۲۷۰۰ دلار در هر اونس فراتر برد. بنابراین این روند می تواند همچنان ادامه داشته باشد.
لیدرهای بورس در شرایطی که بازار وضعیت پایداری نداشته باشد بر مبنای ارزندگی تعیین نمیشود.…
توافق با آمریکا در حال حاضر به یک تابوی بزرگ برای مقامات ایرانی تبدیل شدهاست.…
کارشناس مسائل سیاسی و اقتصادی گفت: مصالح و منافع ایران در مذاکره مستقیم با آمریکاست.…
جزئیات نماز عید فطر تهران از این قرار است که درهای مصلا از ساعت ۴…
تهران بعد از یک سال درگیری با آلایندگی و خاموشی حالا بسته حمل و نقل…
تحلیل جنگ در خاورمیانه به دو منبع عظیم گازی برمیگردد که تحت مالکیت فلسطین است…