به گزارش سرمایه فردا، کمتر صندوقهایی با مبنای افول و رشد همگام با بازار توانستهاند از ریسکهای سیستماتیک در بازه زمانی ۵ ماه گذشته، خود را نجات دهند اما با وجود تمام این ریسکها و طبق جدول شماره ۱، از میان صندوقهای اهرمی موجود در بازار، صندوق موج و صندوق اهرم در بازه زمانی ۵ ماهه توانستند ۳۵ و ۲۰ درصد به خریداران خود سود دهند.
در شرایط فعلی میتوان بازدهی موج را خوب و بازدهی اهرم را منطقی دانست. طبق این نمودار برنده رقابت ۷ نفره صندوقهای اهرمی در ۳۰ روز گذشته، صندوق بیدار با ۴۴ درصد بازدهی، بوده. قابل توجه است که این صندوق در رقابت ۵ ماهه، در کنار صندوق جهش رتبه آخر را کسب کرده است.
در بررسی صندوقهای اهرمی بازار،اولین مورد فعالیت خود را در آذرماه ۱۴۰۰ شروع کرد؛ اسم این صندوق، اهرم گذاشته شد و در سال ۱۴۰۱، صندوق توان پا به عرصه رقابت با آن گذاشت؛ با نگاهی بلندمدت میتوان این نتیجه را گرفت که طبق نمودار شماره ۲، توان با ۹۳ دصد و اهرم با ۹۱ درصد در بالاترین نقطه بازدهی قرار دارند.
این صندوقها اگرچه سن و سال بیشتری از بقیه دارند اما در بازه کوتاهمدت توان رقابت با صندوق موج که متولد ۱۴۰۲ و یا بیدار متولد۱۴۰۳ را ندارند. ضمن اینکه صندوق جهش که گویا علاقه ویژهای به آخر شدن در سوددهی دارد نیز از ابتدای تاسیس در سال ۱۴۰۲ تا به امروز توانسته ۱ درصد زیان به مشتریان خود تقدیم کند.
صندوقهای مختلط، صندوقهایی هستند که در پرتفوی خود را به کلاسهای دارایی مختلف اختصاص میدهد.
به عنوان مثال صندوق زیتون متعلق به مشاورهسرمایهگذاری ترنج که در سه ماه گذشته ۸٫۴۹ درصد بازدهی داشته، بخشی از دارایی خود را در سهام، در ابزارهای بادرآمد ثابت، اوراق مشارکت و… اختصاص داده است.
قیمت دلار آمریکا نه تنها در بازارهای جهانی بلکه در ایران نیز افزایش یافتهاست. اما…
ضعف مدیریت در گروه توسعه ملی به قدری حاد شده است که این شرکت هر…
آینده خاورمیانه تا حدودی به سرنوشت گروه های مقاومت بستگی دارد. هرچند ترکیه به دنبال…
برای غلبه بر محدودیتها، مدیریت باید با درایت و برنامهریزی و اولویتبندی انجام شود تا…
مصوبات بودجه ۱۴۰۴ شامل تغییراتی درباره مالیات بر ارزش افزوده و معافیتهای مالیاتی، تعیین حقوق…
سقوط سوریه نفت را گران نکرد اما تنش زایی رژیم صهیونیستی در سوریه و خاورمیانه…