۱. عدم تعیین حد ضرر: بسیاری از سرمایهگذاران برای سهم خود حد ضرر تعیین نمیکنند. در نتیجه، وقتی سهم دچار نزول میشود تا جایی که ضرر به ۸۰ درصد میرسد، تنها به تماشای آن مینشینند.
۲. نگرانی بیش از حد درباره رفتار سهم پس از خرید: برخی از سرمایهگذاران پس از خرید سهم متوجه میشوند که سهم بهطور خطی و در یک بازه زمانی کوتاه حرکت میکند. این رفتار مخصوصاً در بازار صعودی میتواند منجر به قفل شدن سرمایه و عقب ماندن از روند بازار شود.
۱. ورود سنگین به سهم ممنوع: هرگز روی یک سهم سنگین ورود نکنید. تقسیم سرمایه بر چند سهم مختلف ریسک را کاهش میدهد.
۲. ورود مرحلهای به بازار: در خرید، حتماً در دو تا سه مرحله ورود کنید تا در صورت نزول پس از خرید، نقدینگی برای خرید در قیمتهای پایینتر داشته باشید.
اگر سهمی دارید که در آن گیر افتادهاید، اشکالی ندارد آن را بفروشید و روی سهمی سرمایهگذاری کنید که روند مثبت دارد و پول به آن وارد شده است. این کار به شما کمک میکند تا سریعتر ضرر خود را جبران کنید.
توجه داشته باشید که با فروش سهم فعلی، به جای شناسایی زیان ریالی، از یک اسب پیر و خسته پیاده شده و سوار اسب چابکتری میشوید.
بهتر است خود را گول نزنید و اجازه ندهید که ضررها تا این حد گسترش یابند زیرا با ماندن در سهم زیانده، ممکن است چندین سال طول بکشد تا به قیمت خرید قبلی خود بازگردید.
در نظریههای اقتصادی نئوکلاسیک، «نقص اطلاعاتی» یکی از دلایل اصلی مداخله دولت در بازار محسوب…
اقتصاد ایران تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله تحریمها، نوسانات ارزی و سیاستهای داخلی، بهشدت…
موضوع تغییر ساعت کار همچنان میان کارشناسان و تصمیمگیران ادامه دارد. موافقان به مزایای کاهش…
تفاهمنامهای برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با موتورسیکلتهای برقی به امضا رسید. این طرح…
براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت هوای تهران از جمعه تا یکشنبه، افزایش…
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با توجه به چالشهای ناترازی گاز در کشور، وزارت نفت…