به گزاش سرمایه فردا، سرمایه گذاری در هوش مصنوعی در دنیا در حال افزایش است. به طوری که در بیانیە مشترکی کە دو غول حوزه نرمافزاری و خدمات مالی مایکروسافت و شرکت خدمات مالی بلکراک منتشر کردەاند.اعلام شدە کە مبلغ برنامەریزی شدە در سرمایهگذاری مشترک با هدف توسعه دانشهای مربوط بە هوش مصنوعی۳۰ میلیارد دلار خواهد بود. این سرمایه گذاری بە ساخت مراکز داده و پروژههای انرژی سرازیر خواهد شد.
در همین حال یک صندوق سرمایەگذاری دیگر مستقر در ابوظبی و شرکت نرمافزاری انویدیا نیز در پروژە سرمایه گذاری در هوش مصنوعی شرکت خواهند داشت.
انتظار میرود کە حجم کل سرمایه گذاری در هوش مصنوعی بە ۱۰۰ میلیارد دلار برسد. سرمایهگذاریها در درجه اول در ایالات متحده انجام میشوند. سپس شرکت های وابسته به این پروزه در کشورهای دیگر نیز شکل می گیرد.
بر اساس نظرسنجی “انستیتوی لایبنیتس برای پژوهشهای اقتصادی” (IFO) در مونیخ بیش از ۳۳ درصد از شرکتهای آلمانی در حوزه صنایع خودرو، الکترونیک، داروسازی، نساجی و پوشاک از “فناوری هوش مصنوعی” استفاده می کنند. به همین دلیل سرمایه گذاری در هوش مصنوعی می تواند چشم انداز این صنایع را به طور کامل تغییر دهد.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داده که میزان استفاده از فناوری هوش مصنوعی در عرض یک سال از ۱۳ درصد به ۲۷ درصد افزایش یافته است.
بر اساس نتایج مطالعاتی که توسط کمپانی رسانهای برتلزمان آلمان در ماه مه ۲۰۲۴ انجام شد، مشخص گردید که صنعت موسیقی در این کشور به خصوص در فرایند آهنگسازی از هوش مصنوعی استفاده میکند. طبق این مطالعه صنعت تبلیغات و بازاریابی نیز به طور فزایندهای به برنامههای هوش مصنوعی متکی است.
از همین رو بسیاری از کارشناسان معتقد هستند کە “هیچ پایانی برای رشد هوش مصنوعی قابل تصور نیست”. البته نگرانیهای زیادی در این زمینە وجود دارد، اما این مسئلە باعث نشدە کە شرکتهای بزرگ جهان در این زمینە آیندهنگری نکنند.
در این گزارش جامع به بررسی سوالات کلیدی در حوزه سرمایهگذاری پرداختهایم، از انتخاب بین…
مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان رویداد ملی هنر سرامیک دانشجویان ایران با عنوان «متغیرها»، در…
سرمایه گذاری موفق شروطی دارد که باید رعایت شود. برای آموزش ترید و معامله گری…
شوک افزایش قیمت برنج در حالی رخ داد که کشاورزان بهترین محصول خود را به…
سبد معیشت کارگران حدود ۲۳.۴ میلیون تومان تعیین شده اما با توجه به پایه حقوق…
پروفسور محمد شریف ملکزاده، پدر علم نوین مدیریت گردشگری و بنیانگذار نظریه MFT (گردشگری با…