راه و مسکن

۶۳ هزار ساختمان ناایمن در تهران وجود دارد

به گزارش خبرگزاری تهران، در حال حاضر مهمترین چالش شهر تهران ایمنی است که در نتیجه فرسودگی به وجود آمده است. این مسأله نیز محصول تورم و گرانی است که با پیچیدگی شرایط تحریمی عملا ناایمنی در حال تبدیل شدن به بحران است.

مهدی بابایی، عضو شورای شهر تهران گفت: به منظور افزایش ایمنی شهروندان و کاهش حوادث، توجه ویژه‌ای صورت گرفت و به طور مشخص از کل بودجه سال جاری شهرداری، حدود ۵ درصد به ردیف ایمنی اختصاص پیدا کرد.

وی افزود: از محل افزایش بودجه ایمنی، تهران به نوسازی تجهیزات فرسوده سازمان آتش‌نشانی اقدام شد؛ به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۳ بودجه سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از رشد ۴۷ درصدی برخوردار بود.

رشد بودجه مدیریت بحران شهر تهران

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شهر تهران، ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۴ نیز توجه به مسائل فرهنگ‌سازی از طریق آموزش اقشار مختلف در دست اقدام بوده و رشد ۸ درصدی بودجه‌ریزی را شاهدیم. از سوی دیگر، بودجه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران هم نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد رشد داشته و از این محل اقدام به تجهیز پایگاه‌های مدیریت بحران و تأمین تجهیزات امدادی شده است.

بابایی گفت: سعی شده استفاده از توان داوطلبی در مواقع بحرانی را افزایش داده و جذب نیروهای داوطلب واکنش اضطراری محلات را نسبت به قبل از سال ۱۴۰۳، حدود ۳ برابر کنیم؛ یعنی از حدود ۱۴ هزار فرد آموزش‌دیده در حال حاضر به بیش از ۵۰ هزار نفر نیروی آموزش‌دیده رسیده‌ایم.

وی افزود: نکته قابل عرض دیگر این است که در دوره ششم مدیریت شهری، با اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه از سوی شورای شهر تهران، شهرداری ملزم به کاهش حوادث شده است. به همین منظور طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به شهرداری تکلیف کردیم که با اتخاذ سیاست‌هایی به سمت توقف رشد حوادث حرکت کند و سپس با تثبیت وضع موجود در دو سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به سمت کاهش حوادث پیش برود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: این سیاست‌ها خوشبختانه موفق عمل کرد و شاهد کاهش حدود نیم درصدی حوادث در هر سال بوده‌ایم. کارنامه مدیریت شهری ششم در حوزه ایمن‌سازی ساختمان‌های پرخطر نیز قابل قبول است.

بررسی وضعیت ۳۵ هزار ساختمان بلندمرتبه و حیاتی در شهر تهران

بابایی گفت: در ابتدا سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران به بررسی وضعیت ۳۵ هزار ساختمان بلندمرتبه و حیاتی در شهر تهران اقدام کرد و از این بین ۱۲۹ ساختمان نیازمند ایمن‌سازی را شناسایی کرد. سپس با اتخاذ سیاست‌های مختلف از قبیل راه‌اندازی کمیته ایمنی مناطق ۲۲ گانه شهر، شاهد کاهش ساختمان‌های پرخطر پایتخت از ۱۲۹ ساختمان به حدود ۶۳ ساختمان بودیم.

وی در پایان افزود: لازم است از مسئولان قوه قضائیه نیز تشکر کنم که صادقانه به کمک شهرداری و شورای شهر تهران آمدند و علیرغم خلأهای قانونی موجود، از جایگاه مدعی‌العموم به مبحث ساختمان‌های ناایمنی که در برابر اجرای قانون گردن‌کشی می‌کنند، ورود کرده‌اند.

modir

Recent Posts

حذف روسیه، اروپا و چین از مذاکرات

به گزارش سرمایه فردا، در دور جدید مذاکرات پرونده هسته‌ای حذف روسیه، اروپا و چین…

5 ساعت ago

بررسی وضعیت بازار ارز و طلا پس از مذاکرات

بررسی وضعیت بازار ارز و طلا پس از مذاکرات ایران و عمان نشان می‌دهد که…

9 ساعت ago

دامنه نوسان محدود: بحران نقدشوندگی در صندوق‌های طلا

محدودیت دامنه نوسان گواهی شمش و سکه به‌عنوان دارایی‌های صندوق‌های طلا، به بحران نقدشوندگی و…

9 ساعت ago

حجم مخزن سد قوچم ۹ میلیون متر مکعب است

ابراهیم بامدی گفت: در حال حاضر، حجم کنونی مخزن سد قوچم ۹ میلیون متر مکعب…

10 ساعت ago

تحلیل وضعیت بازار ارز، سکه و طلا

بازار ارز، سکه و طلا پس از دو روز نوسان ریزشی، در روز دوشنبه روند…

10 ساعت ago

عملکرد و تحلیل سیمان ارومیه

سیمان ارومیه در اسفندماه با ثبت فروش ۱۹۶ میلیارد تومانی، به‌رغم افت نسبت به میانگین…

11 ساعت ago