انتخاب سردبیر

روزنامه‌نگار تراز انقلاب با ۸ شاخص انتخاب می‌شود

نشست خبری جایزه قلم مقدس (انتخاب روزنامه‌نگار تراز انقلاب اسلامی) صبح امروز سه‌شنبه ۱۰ بهمن در ساختمان معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

علی‌اکبر اشعری دبیر جایزه قلم مقدس در ابتدای این مراسم گفت: ما سی سال پیش نمایشگاه مطبوعات را راه‌اندازی کردیم و خوشحالیم که حالا یک کار جدید در حوزه رسانه شکل گرفته است. زمانی که انقلاب اسلامی شکل گرفت به دنبال این بودیم که در عرصه‌های مختلف ترازهایی را تعیین کنیم. حالا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش دارد با تعیین شاخص‌هایی، سعی کنند کسانی را که در مسیر این شاخص‌ها عمل می‌کنند را به جامعه معرفی و از آن‌ها تقدیر کنند تا این افراد به عنوان الگوهای حرفه‌ای به جامعه مطبوعاتی معرفی شوند. طبیعتاً این انتخاب‌ها به این معنی نیست که این افراد در قله هستند اما بیانگر این است که در مسیر درست حرکت می‌کنند.

وی درخصوص انتخاب شاخص‌های انتخاب روزنامه‌نگار تراز با بیان اینکه در دو مرحله کار را جلو خواهد رفت، اظهار کرد: مرحله اول آغاز راه بود که امسال اجرایی می شود و در سال‌های بعد کارهای دقیق‌تری را انجام می‌دهیم و حتما در این مسیر از کسانی که علاقه‌مند هستند نظراتی ارائه کنند کمک می‌گیریم. در همین راستا هیاتی تشکیل شده از دوستانی که سابقه کار مطبوعاتی دارند و به یک چارچوبی رسیدیم و آن را مبنای انتخاب افراد قرار دادیم. برای انتخاب برترین ها هم دو مرحله‌ای عمل کردیم‌. در مرحله اول از چهره‌های شاخص حوزه رسانه کمک گرفتیم که آنها نیز افرادی را معرفی کنند که از این فهرست ۵ نفر به عنوان نفرات برگزیده هستند. از سه نفر هم در این میان تقدیر می‌شود. یکی نفر ششم، یکی خبرنگار شهید حادثه کرمان و دیگری خبرنگاری که در غزه است و از همان روزهای نخست به مخابره اخبار می‌پردازد.

وی افزود: ما معتقد نیستیم شاخص‌های ما کامل‌ترین شاخص‌هاست حتما احتمال دارد که با اصلاحاتی روبرو شود. در روز شنبه از برگزیدگان تقدیر می‌شود و در آنجا منتخبین معرفی می‌شوند.

اشعری در مورد داوران این رویداد گفت: اکبر نصراللهی، حسن بشیر، محمدحسن زورق، ایرج سبقتی، علیرضا ملکیان و محمدمهدی محققی اعضای شورای سیاستگذاری این رویداد هستند که وظیفه داوری و انتخاب برگزیدگان را نیز برعهده داشتند.

وی در مورد معیار اصلی برای انتخاب نفرات برگزیده نیز گفت: ما ۸ شاخص داشتیم، یکی خوشنامی در جامعه رسانه‌ای کشور است یعنی در هر صنف از هر زشتی بری هستند. دوم تلاش برای وحدت ملی، بعدی ترویج و تعمیق انقلاب، چهارم مقابله با جنگ نرم و تلاش برای تربیت مخاطب حرفه‌ای، پنجم تشخیص اولویت‌ها در اطلاع رسانی و تحلیل سریع و درست در حوادث و اتفاقات روز، ششم ایجاد و تقویت امید، هفتم افشا و روشنگری پلشتی‌هایی که دشمنان برعلیه جمهوری اسلامی ایران و هشتمین شاخص انتشار مشکلات واقعی مردم در کنار ارائه راه حل از طریق گفتگو با صاحب نظران است.

modir

Recent Posts

نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تولید محصولات بهداشتی

نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…

14 ساعت ago

مدیریت سیستمی از شغل تا برنامه ملی

مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامه‌های…

15 ساعت ago

تبعات فیلترینگ فضای مجازی

تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسب‌وکارهای ایرانی نشده،…

15 ساعت ago

در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟

در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…

19 ساعت ago

قیمت حامل‌های انرژی در ۱۴۰۴

در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…

1 روز ago

بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳

بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…

2 روز ago