آخرین اخبار

راهکار جلوگیری از گرمازدگی در پیاده‌روی

به گزارش سرمایه فردا، راهکار جلوگیری از گرمازدگی در پیاده‌روی کاملا ساده است. اما مهم رعایت نکات اولیه استو نخست اینکه در پیاده‌روی باید هر نیم‌ساعت یکبار آب بنوشید.

حجم هر بار نوشیدن باید کم باشد. به صورت منظم نوشیده شود. دمای آب مصرفی مناسب باشد. آب خیلی سرد می‌تواند پیام اشتباه به مغز بدهد. به طوری که خون در داخل فضای داخل بدن جمع می‌شود. به همین دلیل فرد بیشتر احساس گرما می‌کند.

دکتر علی نیکونهاد در توصیه‌هایی بهداشتی به زائرین اربعین درباره راهکار جلوگیری از گرمازدگی در پیاده‌روی عنوان کرد: نخستین مسئله بحث گرمازدگی و نیاز به آب است. بنابراین احساس ضعف زائرین مهم است. این مسئله از مهمترین مشکلات در دو دهه آینده خواهد بود. زیرا در چند سال آینده، مراسم اربعین در فصل تابستان است. هوای بسیار گرم جنوب و غرب ایران و کشور عراق خواهیم داشت.

وی ادامه داد: بنابراین افراد برای مدیریت اجتماعات باید حرکت خود را به صورتی تنظیم کنند. در طول یک هفته جمعیت انبوهی وارد مسیرهای اصلی نشود. مانند مراسم حج نیاز است تا کاروان‌ها منظم شوند. به طور مثال روزانه ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر وارد مرز مهران شوند. نباید به یکباره ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار نفر وارد این مرز شوند.

راهکار جلوگیری از گرمازدگی در پیاده‌روی را جدی بگیرید

نیکونهاد در زمینه اعزام زائرین بدحال اربعین از سوی اورژانس نیز توضیح داد: در وهله نخست باید کاری انجام داده شود که افراد نیاز به اورژانس پیدا نکنند، از جمله باید سیستم‌های سرمایشی در مرزها تقویت شود. کما اینکه هزینه‌بر نیز است. پیشنهاد بنده این است که از اسپری آب بر روی سقف‌ها با لوله در فضای باز به‌وسیله پمپ‌ها آب‌پاشی شود. این کار باعث خنک سازی شده و از گرمازدگی جلوگیری می‌کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه پیشنهادات خود به مصرف آب معدنی اشاره کرد و گفت: پیشنهاد می‌شود در وهله نخست آب به مقدار نیاز در هوای گرم مصرف شود. همچنین در بطری‌های آب از قرص‌های ORS استفاده شود. زیرا این دارو به مانند سرم تراپی عمل می‌کند و از گرمازدگی و عفونت روده‌ها می‌کاهد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نیکونهاد خاطرنشان کرد: در داخل کشور نیز باید کاروان‌ها از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی به درستی آموزش داده شوند. یا در خروجی شهرها به مسافران در اتوبوس‌ها با روش‌های مختلف تبلیغاتی در کمترین زمان ممکن آموزش خود مراقبتی ارائه شود.

گفتنی است، سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مرداد با تمرکز بر مباحث بهداشتی، پیشگیری و درمان زائرین پیاده روی اربعین در سال ۱۴۰۲ با محوریت موضوعات علمی و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

modir

Recent Posts

هشدار هواشناسی؛ وضعیت هوای تهران از ۱۹ اردیبهشت

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت هوای تهران از جمعه تا یکشنبه، افزایش…

4 ساعت ago

برنامه دولت برای مدیریت ناترازی گاز در کشور

مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با توجه به چالش‌های ناترازی گاز در کشور، وزارت نفت…

4 ساعت ago

بازگشت تعادل به بازار سرمایه؛ رشد شاخص هم‌وزن و تغییرات در گروه‌های بانکی و خودرویی

بازار سرمایه امروز شاهد تحولات مهمی بود؛ شاخص کل بورس تحت فشار عرضه‌ها افت کرد،…

8 ساعت ago

دیپلماسی نوین ایران؛ بهره‌گیری از قدرت نرم برای تعاملات منطقه‌ای

پس از سال‌ها تأکید بر قدرت سخت، ایران اکنون در موقعیتی قرار دارد که با…

17 ساعت ago

امنیت و قدرت؛ عوامل تعیین‌کننده مسیر آینده ایران در فضای بین‌المللی

در جهانی که رقابت‌های سیاسی و امنیتی نقش مهمی در توسعه کشورها دارد، ایران با…

24 ساعت ago

هاب ترانزیتی جنوب به شمال از منطقه آزاد قشم می‌گذرد؟

سرمایه‌گذاری در توسعه کریدورهای ریلی و پایانه‌های بندری منطقه آزاد قشم می‌تواند علاوه بر افزایش…

1 روز ago