هنوز تخلف حقوقی برای نپرداخت سود نقدی چند سال پیش فراموش نشده بود که اتفاق دیگری در مجمع فوقالعاده روز ۲۳ اسفند شرکت داده گستر عصر نوین با نماد های وب رخ داد. با توجه به اینکه این نماد در چند سال گذشته ریزش وحشتناکی داشته و بسیاری از سهامداران خرد آن را ناشی از معاملات غیرشفاف حقوقی می دانند. در مجمع فوقالعاده خواستار پاسخگویی حقوقی شدند.
اما مدیرعامل شرکت با بی احترامی به سهامداران خرد اعلام کرد کسی شما را مجبور به خرید سهام «های وب» نکرده است.
در حالی که همین سهامداران خرد چند ساله منتظر بازگشت اصل پول خود هستند تا از این سهام خارج شوند. سهامدار عمده مدعی است که سود شرکت را در پروژه های جدید سرمایه گذاری کرده است. به نظر می رسد که دستگاه های نظارتی باید به معاملات نمادهای غیرشفاف مانند های وب، چکاپا و… ورود کنند که سالهاست از سرمایه حقیقی ها استفاده می کنند و در مقطع کنونی در کف قیمت نوسان گیری می کنند.
مسأله دیگر بی احترامی به سهامداران خرد است که تنها به دنبال حق و حقوق خود هستند.
همچنین در جلسه فوق العاده مدیرعامل های وب گفت: تقاضای افزایش سرمایه از خردادماه به سازمان بورس اعلام شده بود که مشروط بود سود سهام سهامداران حقیقی و حقوقی پرداخت شود که بخش زیادی از آن پرداخت شده است. اما به دلیل ابهامات در صورت های مالی، ۲۰ درصد افزایش سرمایه درخواستی مورد قبول سازمان واقع شد. این در حالی است که این افزایش سرمایه ۶۰۰ میلیارد تومان اثر مالیاتی دارد. لذا این مجمع فوق العاده تنفس پیدا کرد تا جلسه کمیته سازمان بورس برگزار شود.
اعتراض به کنترل قیمت سهم های وب
در ادامه این جلسه، سهامداران به عملکرد مدیرعامل بعنوان سهامدار عمده، در کنترل قیمت سهم های وب معترض شدند و خواستار شفافیت ریز معاملات سهامدار عمده بودند که در نهایت منجر به درگیری لفظی بین سهامداران و مدیرعامل های وب شد و پخش زنده این مجمع متوقف شد.
این نماد در سه ماهه اخیر بازدهی منفی ۱۱ درصدی و در یک ساله بازدهی منفی ۱۷ درصد پیدا کرده، در حالی که این شرکت در دو سال گذشته تنها ۱۳۰ درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته یعنی دارایی حقیقی ها سرمایه گذاری کرده است.
نکته عجیب تر اینکه درآمد شرکت در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته آفتی ۱۰۰ درصدی داشته در حالی که وقتی شرکتی سرمایه گذاری جدید می کند، به درآمدهای شرکت افزوده می شود. بنابراین به نظر می رسد که حق خوری های وب از سهامداران خرد به شکل نوسان گیری ادامه پیدا کرده است.
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…