جزئیات حراج اموال تملیکی چای

گزارش سرمایه فردا، سعید غلامی  معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشست خبری گفت: حراج اموال تملیکی چای دبش چند مرحله انجام شده که تاکنون به صورت نقدی بوده‌است. در حال حاضر انواع چای دبش وجود دارد که کیفیت‌های متفاوتی دارند. نزدیکترین تاریخ انقضای آن مربوط به سه ماه آینده است. اما این تاریخ انقضا برای مصرف مردم نیست، بلکه برای استفاده در کارخانه این تاریخ انقضا ثبت شده است.

او در ادامه گفت: رسالت اصلی سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف کالاهای اساسی است که به صورت قانونی در اختیار آن قرار می‌گیرد. این کالاها شامل اموال مصادره‌ای، کالاهای متروکه گمرکی و اکتشافی قاچاق است. در سه سال گذشته ۱۱۰ هزار میلیارد تومان کالا حراج اموال تملیکی را تعیین تکلیف کرد.

معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: کالاهایی که در گمرکات و بنادر باقی می‌ماند دچار فساد و تخریب می‌شد. در اقدام سازمان امور تملیکی علاوه بر اینکه از خرابی کالاها جلوگیری شد در راستای تأمین نیاز کشور اقدامات لازم نیز انجام شد.

او درباره حراج اموال تملیکی چای دبش گفت: طبق دستور قضائی فروش مزایده‌ای و مذاکره‌ای برای حراج انواع چای دبش بکار گرفته شد. به همین دلیل ۱۲ آبان حراج چای دبش در هرمزگان انجام شد و بیش از ۵۲ پارتی به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان به حراج رسید. این چای برای استفاده در خط تولید حراج شد. روز سه‌شنبه هفته جاری بیش از هزار تن چای دبش با ارزش ۵۳۵ میلیارد تومان است. لبته تصور ما این است که با نرخ بالاتری به فروش برود. دادستانی تاکید کرده که فروش چای دبش به صورت نقدی باشد اما در نهایت حراج با اقساط ۴ ماهه انجام خواهد شد.

دستور قضایی درباره حراج اموال تملیکی

غلامی گفت: دستگاه قضائی فارغ از نتیجه پرونده چای دبش کالاهای مربوط به این پرونده نباید در انبار و گمرکات فاسد شود. خط قرمزی سازمان و اموال تملیکی دارد و آن صیانت از سلامت و بهداشت مردم است. بنابراین در پرونده دبش این موضوع به شکل سخت‌گیرانه موضوع سلامت پیگیری شد. در استان هرمزگان از ۱۰۰ کانتینری که وجود داشت سالم بودند و در محموله چای دبش تنها یک کانتینر مشکل داشت. بخش‌های که قابل استفاده استفاده نیست به صورت کود بکار می‌رود.

معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حدود ۱۷ هزار تن چای دبش در تهران اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفت که ۵ هزار تن به فروش رسیده که ۶۰۰ میلیارد تومان عایدی آن بوده است. ۱۱ تن در کرمانشاه بوده که ۱۸ میلیارد ریال ارزش داشته است. ۲ هزار تن چای دبش در استان هرمزگان ۱۴۰۰ تن آن به فروش رسیده و ارزش فروش آن ۲۶۰ میلیارد تومان بوده است. در حال حاضر هیاز مجموع ۲۵ هزار تن چای دبش حدود ۶ هزار ۶۹۵ تن به فروش رسیده که ارزش آن ۸۷۲ میلیارد تومان بوده که به خزانه کشور واریز شده‌است.

غلامی درباره جزئیات قیمت‌گذاری چای دبش در هرمزگان گفت: قیمت چای دبش کارشناسان برای یک محموله ۴۵ هزار تومان و برای محموله دیگر ۶۷ هزار تومان قیمت پایه تعیین کرده بودند اما تا ۳۰۰ هزار تومان فروش رفت. کمترین تاریخ انقضای چای دبش نیز تا سه ماه آینده است.

 

modir

Recent Posts

بررسی تأثیر رسوب بر عملکرد شیر اهرمی و راهکارهای رسوب‌زدایی مؤثر

رسوبات به‌مرور زمان در اجزای داخلی شیرهای اهرمی مانند کارتریج، سوپاپ، اورینگ و همچنین شیر…

4 ساعت ago

تحلیل وضعیت مالی و عملیاتی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در سال گذشته موفق شد حدود ۱۹ میلیارد تومان…

21 ساعت ago

نقش روابط عمومی در ارتباطات مؤثر میان شهروندان و مدیریت شهری

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت:  ارتباطات مؤثر میان شهروندان و…

22 ساعت ago

نظم بازار، سرنوشت اقتصاد را رقم می‌زند

برخلاف تصورات رایج، موفقیت اقتصادی کشورها نه به جمعیت کم وابسته است و نه به…

2 روز ago

شهرداری تهران با تحولات گسترده‌ای همراه خواهد شد؟

شهردار تهران با اشاره به اینکه تبدیل مدیریت شهری تهران از یک نهاد خدماتی به…

2 روز ago

بازار فروش دستگاه تصفیه آب خانگی تصفیه آسا

اهمیت استفاده از دستگاه‌ تصفیه آب خانگی روز به روز بیشتر می‌شود تا خانواده‌ها بتوانند…

2 روز ago